WTA
"Κρεμάει" τη ρακέτα της η Rogers

 
"Κρεμάει" τη ρακέτα της η Rogers
© USTA
tn team Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 - 17:20

H Shelby Rogers ανακοίνωσε πως το US Open θα είναι το τελευταίο τουρνουά της καριέρας της.

"Όταν ξεκινάς ένα άθλημα ως παιδί, ποτέ δεν σκέφτεσαι το τέλος. Απλά πας στην προπόνηση, διασκεδάζεις και κυνηγάς τα όνειρά σου όσο πιο δυνατά μπορείς. Το δικό μου όνειρο ήταν να παίξω επαγγελματικά και μπορώ να λέω στο μικρό κορίτσι μέσα μου πως τα καταφέραμε!" έγραψε στη δημοσίευσή της η Rogers.

"Τα τελευταία δυο χρόνια παλεύω με τους τραυματισμούς και τις εγχειρήσεις. Πάντα έλεγα πως αν το έλεγε η καρδιά μου και αν το επέτρεπε το σώμα μου, θα έπαιζα αυτό το άθλημα για πάντα! Όμως τώρα το σώμα μου μου ζητάει να σταματήσω", εξήγησε η 31χρονη Αμερικανίδα.

"Είμαι παραπάνω από ευγνώμων για τις αναμνήσεις, τα μαθήματα, τη στήριξη και την αγάπη που έχω πάρει όλα αυτά τα χρόνια. Η καρδιά μου πάντα θα αγαπά αυτό το άθλημα και ελπίζω πως θα μπορέσω να περάσω κάποια έμπνευση και στις επόμενες γενιές παικτών, για να κάνουν μεγάλα όνειρα και να συνεχίσουν να αναπτύσσουν αυτό το όμορφο παιχνίδι. Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου και ανυπομονώ να σας δω όλους στη Νέα Υόρκη για ένα ακόμα US Open", κατέληξε.

Η Rogers έχει πετύχει περισσότερες από 300 tour-level νίκες στην καριέρα της, έχει παίξει σε 2 προημιτελικούς Grand Slam διοργανώσεων και έχει φτάσει μέχρι το Νο.30 του κόσμου. Έπαιξε σε 3 τελικούς στο WTA Tour, με σημαντικότερο το 500άρι του Σαν Χοσέ το 2022, όπου ηττήθηκε από την Daria Kasatkina. Το 2017 ήταν μέλος της ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών, που αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Fed Cup.

Είναι πολύ πιθανό να πει και επίσημα το τελευταίο της "αντίο" στο τερέν στον πρώτο της αγώνα στο US Open, αφού θα αντιμετωπίσει τη φορμαρισμένη και Νο.6 του κόσμου, Jessica Pegula.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots