WTA
Τέλος το 2024 για την Σάκκαρη (pic)

 
Τέλος το 2024 για την Σάκκαρη (pic)
tn team Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 - 11:20

Η Μαρία Σάκκαρη αποφάσισε να ολοκληρώσει νωρίτερα τη σεζόν για το 2024, καθώς δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί εξ αιτίας του τραυματισμού που έχει στον ώμο, όπως δήλωσε στον λογαριασμό της στα κοινωνικά δίκτυα.

"Τις τελευταίες εβδομάδες έχω εστιάσει στην αποθεραπεία από τον τραυματισμό στον ώμο. Δυστυχώς, εξαιτίας αυτού θα πρέπει να ολοκληρώσω τη σεζόν νωρίτερα. Θα επιστρέψω δυνατή και χωρίς πόνο. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά μου έχει μάθει πολλά. Θα σας δω σύντομα στην Αυστραλία".

Αυτή την ανάρτηση έκανε σε story στον λογαριασμό της στο Instagram.

Για το 2024 η Σάκκαρη αγωνίστηκε σε 35 αγώνες έχοντας ρεκόρ 20 νίκες και 15 ήττες.

Η καλύτερη στιγμή της φετινής σεζόν ήταν ο τελικός στο τουρνουά της σειράς WTA 1000 στο Indian Wells, όπου έφτασε έως τον τελικό παίζοντας απέναντι στην Iga Swiatek.

Τελευταίο τουρνουά που έλαβε μέρος ήταν στον US Open όπου μετά το τέλος του 1ου σετ απέναντι στην Yafan Wang στον 1ο γύρο, εγκατέλειψε.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο.27 του Race για το WTA Finals με συνολικό απολογισμό τους 1743 πόντους για το 2024, ενώ στην παγκόσμια κατάταξη από την περασμένη Δευτέρα έπεσε στο Νο.22 του κόσμου, βγαίνοντας εκτός Τop 20 μετά από 3 χρόνια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots