Ολοκληρώθηκε με επιτυχία διασυλλογικό τουρνουά στον ΡΟΑ

 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία διασυλλογικό τουρνουά στον ΡΟΑ
 
tennisnews team Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 14:28

Με νικητή το καλό τένις και την άψογη συμπεριφορά των συμμετεχόντων το πρώτο διασυλλογικό τουρνουά ανάμεσα στους συλλόγους ΡΟΑ και ΑΠΟΛΛΩΝ Καλύμνου έληξε το μεσημέρι της Κυριακής αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Με κύριο χαρακτηριστικό τους πολλούς αγώνες (2 μονά και ένα διπλό) με το σύστημα Round Robin σε 4 γκρουπ 2 ηλικιακών κατηγοριών (μονά 1 σετ των 6 game, δίπλα 2 σετ των 4 no ad) χωρίς όμως μεγάλη καταπόνηση και τραυματισμούς η διοργάνωση κύλησε ομαλά ως το τέλος.

Κύριο χαρακτηριστικό όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο ήταν η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου (ιατρικά ιστορικά κλπ) αλλά και η εδραίωση της φιλίας ανάμεσα σε ενήλικες με τα ίδια ενδιαφέροντα.

Η πρόταση έγινε στο ΡΟΑ από τον Πρόεδρο του συλλόγου της Καλύμνου Παναγιώτη Ράγκο και έγινε άμεσα δεκτή από το ΔΣ του ιστορικού ομίλου της Ρόδου.

Για την ιστορία στους τελικούς αναμετρήθηκαν στην κατηγορία κάτω των 45 ετών η ομάδα της Καλύμνου με τους κυρίους Νίκο Κούρο και Βασίλη Χαλιπίλια και η ομάδα του Ροα με τους κυρίους Μαρινάκη Ιάσονα και Μαρινάκη Μίνωα .

Στην κατηγορία άνω των 45 ετών οι κύριοι Νικηταράς Αντώνης και Σταμάτης Εμμανουήλ (Ροα) επικράτησαν της ομάδας των Τσιγάρου Θεολόγου και Καντιδενού Μιχάλη (Ροα).

Το βράδυ του Σαββάτου οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στο όμορφο «Tennis Cafe» του ομίλου απολαμβάνοντας τα εδέσματα και την μουσική που επιλήφθηκε ο Σπύρος Τσιρακακης ενώ οι συμμετέχοντες εξέθεσαν προβληματισμούς και αντάλλαξαν απόψεις με τον εντεταλμένο περιφερειακό Σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού Νίκο Νικολή και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρο Κολιάδη .

Σημαντικότατες οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν καθώς με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Διευθυντής της Fraport του αεροδρομίου «Διαγόρας» Σάκης Ανυφαντής και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ιβίσκος και πρόεδρος της τοπικής επιτροπής ποδηλασίας Γιάννης Παπασταματάκης.

Το ραντεβού των δυο συλλόγων ανανεώθηκε για τον προσεχή Σεπτέμβρη στην Κάλυμνο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.