Πρωταθλήτρια στα 12άρια η Πρωιμάκη

 
Μυρτώ Πρωιμάκη
Μυρτώ Πρωιμάκη
tennisnews team Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 - 7:43

Η Μυρτώ Πρωιμάκη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors στην κατηγορία των 12 ετών, καθώς έφτασε μέχρι τον τίτλο χωρίς να χάσει κανένα σετ.

Η αθλήτρια του ΟΑ Σούδας επικράτησε στον τελικό της Δέσποινας Κοσκινά (ΟΑ Γλυφάδας) με 6-3, 6-1 και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκπληκτική εβδομάδα της στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

 

Η Πρωιμάκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με νίκη επί της Αλεξάνδρας Κλαρουμένου με 6-0, 6-0, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε την Αναστασία Πασχούδη με 6-0, 6-1.

Στον 3ο γύρο κέρδισε την Αναστασία Μπαρμπαρούτση με 6-1, 6-0 και στα προημιτελικά πήρε τη νίκη απέναντι στη Χρυσοπηγή-Ιωάννα Παπαδιονυσίου με 6-3, 6-2. Αυτός ήταν και ο αγώνας που έχασε τα περισσότερα games, καθώς στα ημιτελικά επικράτησε της Μαρίας Ρεντούμη με 6-2, 6-1.

Αυτός ήταν ο 2ος σημαντικός φετινός τίτλος για τη Μυρτώ στην κατηγορία των 12 ετών, καθώς στις αρχές του Μαρτίου, πριν από το lockdown, είχε κερδίσει τον τίτλο στο 2ο Ε1, που είχε γίνει στον ΑΟΑ Λε Ρακέτ της Θεσσαλονίκης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots