Προκρίθηκαν στο διπλό στη Ρώμη Ουσταμπασίδου και Πρωιμάκη

 
Προκρίθηκαν στο διπλό στη Ρώμη Ουσταμπασίδου και Πρωιμάκη
tn team Πέμπτη, 16 Μαϊος 2024 - 18:43

Η Κατερίνα Ουσταμπασίδου και η Μυρτώ Πρωιμάκη προκρίθηκαν στα προημιτελικά του διπλού στο 16άρι τουρνουά του Internazionali D' Italia της Ρώμης στο Foro Italico.

Θα παίξουν και αύριο στο εμβληματικό Foro Italico της Ρώμης οι Ουσταμπασίδου και Πρωιμάκη, που κατάφεραν να κερδίσουν το πρώτο τους παιχνίδι στο διπλό απέναντι στις Ιταλίδες Martina Cerbo και Beatrice Vittoria Gatti με 6-0, 1-6, 10-6, για να μπουν στα προημιτελικά του διπλού στο Tennis Europe της 1ης κατηγορίας στα 16άρια.

Θυμίζουμε πως αμφότερες οι δυο Ελληνίδες τενίστριες έπαιξαν και στο μονό της διοργάνωσης, με την Ουσταμπασίδου να χάνει στον 1ο γύρο μετά από πολύ κλειστό ματς με την Ιταλίδα Anna Nerelli, με 4-6, 6-3, 6-0.

Η Πρωιμάκη έκανε μια πολύ καλή νίκη χθες απέναντι στην προερχόμενη από τα προκριματικά Ιταλίδα, Diana Rolli, με 7-6 (3), 6-3, σήμερα όμως παρά την πολύ καλή προσπάθεια δεν απέφυγε την ήττα από την Ιταλίδα Alessandra Fiorillo, Νο.8 στο ταμπλό, με 6-4, 6-2.

Αύριο οι δυο Ελληνίδες τενίστριες θα αντιμετωπίσουν την Κροάτισσα Nika Cakarun και την Πολωνή Marie Charlotte Monnier για μια θέση στα ημιτελικά του διπλού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots