Qualifying Games για τα Wild Cards του IMG Future Stars στο ΤΑΤΟΪ Club

 
Qualifying Games για τα Wild Cards του IMG Future Stars στο ΤΑΤΟΪ Club
tn team Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 - 12:58

Το ΤΑΤΟΪ Club θα προσκαλέσει τους 8 πρώτους αθλητές/τριες όπως εμφανίζονται στην Πανελλήνια κατάταξη κάτω των 12 ετών μετά και το 1ο Ε1 9ης εβδομάδας, προκειμένου να αγωνιστούν στις 18-21 Μαρτίου 2022 για μια κάρτα ελεύθερης συμμετοχής για το Πρωτάθλημα IMG Future Stars.

Στο IMG Future Stars θα λάβουν μέρος οι 48 καλύτεροι αθλητές/τριες του κόσμου κάτω των 12 ετών και θα διεξαχθεί μεταξύ 25/04 – 01/05 στο ΤΑΤΟΪ Club (24 αγόρια & 24 κορίτσια).

Οι αθλητές/τριες που θα προκριθούν στην ημιτελική φάση θα έχουν το προνόμιο να συμμετάσχουν στο IMG Future Stars ως προσκεκλημένοι της διοργάνωσης για να παρακολουθήσουν τους Αγώνες και να συμμετέχουν σε εξω-αγωνιστικές δραστηριότητες.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

Το TΑΤΟΪ Club έχει την τιμή να προσκαλέσει τους 8 πρώτους αθλητές/τριες όπως εμφανίζονται στην Πανελλήνια κατάταξη, μετά και το 1ο Ε1 εβδομάδα 9η, προκειμένου να αγωνιστούν για μία κάρτα ελεύθερης συμμετοχής για το πρωτάθλημα IMG Future Stars. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 18 – 21/3.

Το πρωτάθλημα IMG Future Stars θα διεξαχθεί μεταξύ 25/4 – 1/5 στο TΑΤΟΪ Club και λαμβάνουν μέρος οι 48 καλύτεροι αθλητές/τριες του κόσμου κάτω των 12 ετών (24 αγόρια & 24 κορίτσια).

Σε περίπτωση που κάποιος από τους 8 πρώτους αθλητές/τριες δεν θα μπορέσει να συμμετέχει θα γίνει πρόσκληση στους αμέσως επόμενους βαθμολογούμενους αθλητές/τριες.

Οι αθλητές/τριες που θα προκριθούν στην ημιτελική φάση θα έχουν το προνόμιο να συμμετάσχουν στο IMG Future Stars ως προσκεκλημένοι της διοργάνωσης για να παρακολουθήσουν τους Αγώνες και να συμμετέχουν στις εξω-αγωνιστικές δραστηριότητες.

Παράλληλα θα είναι οι πρώτοι αναπληρωματικοί, με βάση τη σειρά κατάταξης, σε περίπτωση που κάποιοι από τους συμμετέχοντες του IMG Future Stars δεν παραβρεθούν.

ΕΔΡΑ ΑΓΩΝΩΝ

Διεύθυνση γηπέδων:TATΟΪ Club
Επιφάνεια γηπέδων: Clay Courts
Μπάλες: Babolat
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 214-4166000

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΩΝΩΝ

Διευθυντής Αγώνων: Σίτος Κώστας
Επιδιαιτητής Αγώνων: Ταμπόση Τερέζα (6944636181) e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διαιτητές Αγώνων: Γιαννάκου Χριστίνα, Θεοφιλοπούλου Νίκη, Καζάνης Γιώργος, Παναγιωτόπουλος Βασίλης, Παπαντωνίου Αμαλία
Γιατρός Αγώνων: Βιοιατρική
Φυσικοθεραπευτές: Ομάδα ΤΑΤΟΪ Club

ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ

Οι προσκλήσεις θα αποσταλούν στους συλλόγους των αθλητών/τριων μετά την έκδοση της βαθμολογίας του 1ο Ε1 εβδ. 9ης.

Οι αθλητές/τριες παρακαλούνται να απαντήσουν, θετικά ή αρνητικά, μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/3 και ώρα 15:00 στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σε περίπτωση που κάποιος από τους 8 πρώτους αθλητές/τριες δεν θα μπορέσει να συμμετέχει θα γίνει πρόσκληση στους αμέσως επόμενους βαθμολογούμενους αθλητές/τριες τη Δευτέρα 14 Μαρτίου και θα πρέπει να δοθεί άμεση απάντηση.

Την Τρίτη 15 Μαρτίου θα αναρτηθεί η λίστα συμμετοχής στο site tatoiclub.com.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω κανόνες της ITF rules of tennis, ITF World Tennis Tour Junior rules & ITF Word Tennis Tour Junior code of conduct.
1-4-1 Rule

Οι παίκτες/τριες έχουν 1 λεπτό να έρθουν στο φιλέ για το pre-match meeting με τον διαιτητή. Το ζέσταμα έχει διάρκεια 4 λεπτά.

Οι παίκτες/τριες έχουν 1 λεπτό να πάνε στην baseline, έτοιμοι να σερβίρουν, μετά το ζέσταμα.

Οι αγώνες διεξάγονται με τον No Let Rule.

On-Court Coaching
Μία φορά ανά set κατά τη διάρκεια της αλλαγής ή της ξεκούρασης στο set και κάθε οποιαδήποτε στιγμή ο αντίπαλος φύγει από το γήπεδο για change of attire/toilet break και/ή ζητήσει τον φυσικοθεραπευτή (εκτός από τη διάρκεια του changeover treatment, retaping, medication).

Toilet /Change of attire break
1 break ανά παίκτη/τρια ανά αγώνα. Επιπλέον επιτρέπεται toilet break αλλά οι παίκτες/τριες θα τιμωρούνται με time violation σε περίπτωση καθυστέρησης.

Η διακοπή θα γίνεται στο set break. Εάν γίνει σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή ο παίκτης/τρια θα υπόκειται στο κανονισμό του Time Violation σε περίπτωση καθυστέρησης.

Οποιαδήποτε toilet/change of attire break από τη στιγμή που ο παίκτης/τρια μπει μέσα στο γήπεδο για τον αγώνα θεωρείται σαν ένα από τα επιτρεπόμενα break που έχει ο κάθε παίκτης/τρια στον αγώνα.

Επιβολή των κανόνων
Η Επιδιαιτητής είναι υπεύθυνη για την επιβολή και την εφαρμογή των κανονισμών. Όλες οι αποφάσεις που παίρνει η Επιδιαιτητής σε θέματα κανονισμών είναι οριστικές και δεν επιδέχονται ένσταση.

Event format
Οι παίκτες/τριες θα χωριστούν σε 2 groups των 4άρων και θα αγωνιστούν με σύστημα Round Robin. Επικεφαλής σε κάθε group θα είναι οι 2 πρώτοι βαθμολογούμενοι αθλητές/τριες.

Οι επόμενοι αθλητές/τριες ανά δυάδες (3-4, 5-6, 7-8) θα κληρωθούν στα Groups Α και Β.

Με το που ολοκληρωθούν οι αγώνες των groups o 1ος νικητής/τρια του Group A θα αγωνιστεί με το 2ο νικητή/τρια του Group B και το αντίστοιχο για τον 1ο νικητή/τρια του Group B θα αγωνιστεί με το 2ο νικητή/τρια του Group A.

Oι νικητές/τριες από αυτή την αναμέτρηση θα αγωνιστούν μεταξύ τους για τη 1η θέση.

Ο νικητής/τρια θα πάρει μία wild card για να συμμετάσχει στο IMG FutureStars, ο ηττημένος/της θα είναι αναπληρωματικός σε περίπτωση που κάποιος αθλητής/τρια δεν εμφανιστεί/ακυρώσει τη συμμετοχή του/της.

Match format
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα 2 νικηφόρα set με tie-break σε όλα τα set με διαιτησία σε όλους τους αγώνες.

Τρόπος επιλογή σε περίπτωση ισοβαθμίας στα Groups
Ακολουθείται η εξής μέθοδος:

  • Οι περισσότερες νίκες
  • Εάν υπάρχει διπλή ισοβαθμία μετράει ο μεταξύ τους αγώνας
  • Εάν υπάρχει τριπλή ισοβαθμία:

 

  1. Το ποσοστό των κερδισμένων set προς τα παιγμένα set εναντίων όλων των παικτών του group, κρίνει τον νικητή. Αν κάποιος αγώνας διακοπεί λόγω conduct default ή εγκατάλειψης θα καταμετρηθεί
    σαν set κερδισμένο ή χαμένο.
  2. Αν το ποσοστό των κερδισμένων σετ είναι ίσο, το ποσοστό των κερδισμένων games προς τα παιγμένα games εναντίων όλων των παικτών του group, κρίνει τον νικητή. Αν κάποιος αγώνας διακοπεί λόγω conduct default δεν θα καταμετρηθεί.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Κλήρωση Αγώνων
H Κλήρωση των αγώνων θα γίνει την Πέμπτη 17/3 και ώρα 11:30. Η κλήρωση θα αναρτηθεί στο site tatoiclub.com

Πρόγραμμα των αγώνων
Την Παρασκευή 18/3 οι αθλητές/τριες θα αγωνισθούν σε 2 αναμετρήσεις.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/3

Νο1 vs Νο4 & το Νο2 vs Νο3 του κάθε group
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΡΑ 10:00, ΑΓΟΡΙΑ ΩΡΑ 12:00.
Νο1 vs Νο3 & το Νο2 vs No4 του κάθε group
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΡΑ 15:00, ΑΓΟΡΙΑ ΩΡΑ 17:00.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/3

Νο1 vs Νο2 & Νο3 vs No4
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΡΑ 14:00, ΑΓΟΡΙΑ ΩΡΑ 16:00.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/3

Οι 1οι νικητές/τριες του Group Α vs των 2ων νικητών του Group Β και
Οι 1οι νικητές/τριες του Group Β vs των 2ων νικητών του Group Α
ΕΝΑΡΞΗ ΩΡΑ 14:00

ΔΕΥΤΕΡΑ 21/3

Οι 1οι νικητές/τριες μεταξύ τους
ΕΝΑΡΞΗ ΩΡΑ 11:00

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ
Η προσέλευση των αθλητών/τριων στον χώρο των αγώνων θα γίνεται 15 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα τους

Sign in: Γραμματεία Αγώνων

Συνοδεία:Ο κάθε αθλητής/τρια έχει δικαίωμα για 2 άτομα Συνοδεία (γονέα και προπονητή) Υγειονομικό Πρωτόκολλο: οι Αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΕΦΟΑ που θα ισχύει (www.efoa.gr)

Ενήλικες: πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού

Αθλητές/τριες: Self test 24ωρου

 

Δείτε το Fact Sheet πατώντας ΕΔΩ!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots