36η η Ρεντούλη στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ

 
36η η Ρεντούλη στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ
tennisnews team Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 - 0:16

Στην πρώτη της χρονιά στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, η Αναστασία Ρεντούλη, η οποία αγωνίζεται με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Μισισίπι, είχε το πολύ καλό πλασάρισμα της 36ης θέσης, σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια, πέτυχε 12 νίκες στο πρώτο εξάμηνο για το Μισισίπι.

Πολύ καλά αποτελέσματα είχε στο πρώτο της εξάμηνο στο κολεγιακό πρωτάθλημα η Αναστασία Ρεντούλη. Η νεαρή τενίστρια από την Αθήνα, η οποία μετακόμισε αυτή τη σεζόν στις Ηνωμένες Πολιτείες, είχε 12 νίκες σε 14 αναμετρήσεις στο πρώτο της εξάμηνο, με την ομάδα των Mississippi Bulldogs.

Η Ρεντούλη ξεκίνησε μάλιστα την πορεία της στο NCAA με 10 διαδοχικές νίκες, δύο από αυτές απέναντι σε παίκτριες που είναι στο Top90 της κατάταξης και μία με παίκτρια που είναι στο Top55.

Χάρη σε αυτές τις εμφανίσεις, κατάφερε να πλασαριστεί στην 36η θέση με τις καλύτερες παίκτριες ολόκληρου του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ γι' αυτό το εξάμηνο.

To Mississippi State University βρίσκεται στην 29η θέση της κατάταξης του κολεγιακού πρωταθλήματος, ενώ η καλύτερη παίκτρια της ομάδας ήταν η Jasmine Lee, που είναι στην 13η θέση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots