Μονοπώλησαν τις διακρίσεις αυτής της εβδομάδας Ρεντούλη και Αντωνάκη

 
Μονοπώλησαν τις διακρίσεις αυτής της εβδομάδας Ρεντούλη και Αντωνάκη
Μονοπώλησαν τις διακρίσεις αυτής της εβδομάδας Ρεντούλη και Αντωνάκη
tennisnews team Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 - 18:18

Η Αναστασία Ρεντούλη και η Εμμανουέλα Αντωνάκη, μονοπώλησαν τις διακρίσεις αυτής της εβδομάδας για την ομάδα του πανεπιστημίου της Πολιτείας του Mississippi, που αγωνίζεται σε μια από τις δυσκολότερες περιφέρειες του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ.

Η Ρεντούλη προσέφερε πολύ μεγάλη βοήθεια στη νίκη της ομάδας της επί του Πανεπιστημίου της Φλόριντα στο Gainesville την Κυριακή, καθώς ανέτρεψε το εις βάρος της 0-6, για να κερδίσει την Victoria Emma με 0-6, 6-1, 6-2. Η Αναστασία ισοφάρισε τη σημαντικότερη νίκη της στο κολεγιακό πρωτάθλημα, καθώς η Emma βρίσκεται στο Νο. 52 της συνολικής κατάταξης ITA. 

Η Ρεντούλη είναι η κορυφαία παίκτρια της ομάδας αυτή τη χρονιά και έχει βελτιώσει το ρεκόρ της σε 9-1 νίκες στα μονά σε αγώνες πρωταθλήματος, καθώς και 18-5 νίκες σε όλες τις αναμετρήσεις της. Συνολικά, έχει ρεκόρ 32-10 νίκες σ' αυτή τη χρονιά, με το εντυπωσιακό 18-3 να είναι σε αγώνες πρωταθλήματος. Έχει το 4ο καλύτερο ρεκόρ όλων των εποχών στην ιστορία της ομάδας της σε σύνολο νικών (141), το 2ο καλύτερο σε νίκες στα μονά (81) και το 4ο καλύτερο σε νίκες στα διπλά (60).

Στα διπλά το περασμένο Σαββατοκύριακο, συνεργάστηκε με την επίσης Ελληνίδα και πρωτοετή στο Mississippi State, Εμμανουέλα Αντωνάκη, κερδίζοντας μαζί τις Chinellato και Cline με 6-4, στη νίκη των "Bulldogs" επί του πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνα.

Η Αντωνάκη διανύει επίσης μια εξαιρετική σεζόν, έχοντας ξεχωρίσει ως πρωτοετής. Κέρδισε τη διάκριση "Freshman of the Week", καθώς πέτυχε 2 νίκες στα μονά, όλες απέναντι σε παίκτριες Top 40, για να επεκτείνει το εντυπωσιακό της σερί στις 11 διαδοχικές νίκες. 

Κέρδισε την Paige Cline του South Carolina το Σάββατο, που βρίσκεται στο Νο. 38 της κατάταξης, με 7-5, 7-5. Την Κυριακή στη Φλόριντα κέρδισε τη McCartney Kessler, Νο. 33 στην κατάταξη, με 6-3, 7-5, επιστρέφοντας μάλιστα από το 1-5 στο 2ο σετ!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots