Παίκτρια της εβδομάδας η Αντωνάκη

 
Εμμανουέλα Αντωνάκη
Εμμανουέλα Αντωνάκη Φωτογραφία: Mississippi State Athletics / hailstate.com
tennisnews team Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 - 16:50

Η Εμμανουέλα Αντωνάκη αναδείχθηκε καλύτερη παίκτρια γι' αυτή την εβδομάδα στην Southeastern Conference του κολεγιακού πρωταθλήματος, για το Mississippi State.

Η Αντωνάκη, η οποία διανύει την 3η της σεζόν στο πανεπιστήμιο και στην ομάδα τένις του Mississippi State, κέρδισε το βραβείο SEC Player of the Week για την περασμένη εβδομάδα, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη.

"Είναι ένα καλό βραβείο που το άξιζε η Έμμα", είπε ο προπονητής της ομάδας, Daryl Greenan. "Είχε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στην ανοιξιάτικη σεζόν. Είναι σίγουρα μια παίκτρια που μπορεί να έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στην ομάδα μας αυτή την άνοιξη. Είναι καλό σημάδι ότι παίζει με τόση αυτοπεποίθηση από νωρίς αυτή τη χρονιά."

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά για την Αντωνάκη που αναδείχθηκε παίκτρια της εβδομάδας στην περιφέρεια Southeastern. Τον Μάρτιο του 2019, είχε κερδίσει το βραβείο SEC Freshman of the Week.

Η Αντωνάκη ξεκίνησε με νίκη το 2021, επεκτείνοντας το προσωπικό της σερί στα μονά στις 5 διαδοχικές νίκες. Την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε την Julia Adams, που βρίκσεται στο Νο.69 της εθνικής κατάταξης, με 2-6, 6-4, 7-6 (5), έπειτα από έναν πολύ ωραίο αγώνα, στα πλαίσια της νίκης του Mississippi State επί του Furman με 6-1. Στα διπλά της ίδιας συνάντησης, μαζί με την Alexandra Mikhailuk κέρδισαν τις Mary Ann Rompf και Georgie Walker με 7-6 (5).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots