Στο Νο. 59 των διπλών η Ματούλα

 
Στο Νο. 59 των διπλών η Ματούλα
Στο Νο. 59 των διπλών η Ματούλα
tennisnews team Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 - 13:56

Η Μάρθα Ματούλα και η συμπαίκτριά της στο πανεπιστήμιο της Tulsa, Rongrong Leenabanchong, μπήκαν στην εθνική κατάταξη των Ηνωμένων Πολιτειών στα διπλά, για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν, ανεβαίνοντας στο Νο. 59 το πρωί της Τετάρτης.

Η Ματούλα και η Leenabanchong τα πηγαίνουν πολύ καλά αυτή τη χρονιά στα διπλά, σχηματίζοντας μια πολύ καλή συνεργασία μεταξύ τους. Έχουν κερδίσει τα 10 από τα 14 σετ που έχουν δώσει (10-4) και η εξαιρετική αυτή συγκομιδή, τις έφερε στο Νο. 59 της κατάταξης της Intercollegiate Tennis Association.

Οι δύο τενίστριες της γυναικείας ομάδας τένις του πανεπιστημίου της Tulsa, είχαν φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του ITA Regionals τον περασμένο Οκτώβριο. Είχαν κερδίσει επίσης το Νο. 24 ζευγάρι της κατάταξης, τις Lee Or και Erin Larner, με το εντυπωσιακό 6-1, για το ITA Kick-off.

Αυτό το Σαββατοκύριακο η ομάδα της Tulsa θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, στο Michael D. Case Tennis Center, όπου θα φιλοξενήσουν το πανεπιστήμιο Sam Houston State το Σάββατο και το Middle Tennessee την Κυριακή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots