Για μια διάκριση στο New Haven

 
Για μια διάκριση στο New Haven
Για μια διάκριση στο New Haven
tennisnews team Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 - 19:16

Η Ελένη Χριστοφή βρίσκεται στο New Haven του Κονέκτικατ, μαζί με την ομάδα Georgia Bulldogs, την οποία και εκπροσωπεί στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια έχει καταφέρει ήδη να βρεθεί στο Top 20 της εθνικής κατάταξης ITA και δείχνει πανέτοιμη για μια διάκριση, σε ένα από τα σημαντικότερα πανεπιστημιακά τουρνουά της χώρας.

Το National Team Indoors, ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά στο κολεγιακό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών, αναμένεται να ξεκινήσει αυτές τις μέρες. Σήμερα, οι Georgia Bulldogs θα αντιμετωπίσουν τους Duke Blue Devils, στο Yale University.

Τις Bulldogs εκπροσωπεί και η δική μας, Ελένη Χριστοφή, η οποία διανύει την πρώτη της χρονιά στο πανεπιστήμιο της Georgia. Η ομάδα της είναι αήττητη στη χρονιά και θα είναι στο Νο. 6 του ταμπλό του τουρνουά. Σε αυτό θα συμμετέχουν οι 15 πρωταθλήτριες ομάδες του ITA Kick-off, καθώς και το Yale, που φιλοξενεί τους αγώνες.

Παρόλο που είναι νέα στο κολεγιακό πρωτάθλημα, η Χριστοφή αποτελεί ήδη ένα από τα σημαντικότερα χαρτιά των Bulldogs. Έχει σκαρφαλώσει στο Νο. 18 της εθνικής κατάταξης του κολεγιακού πρωταθλήματος (ITA Collegiate Rankings) και προς το παρόν είναι η 3η καλύτερη Freshman (πρωτοετής) στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αναλυτικά το ταμπλό και το πρόγραμμα του National Indoor Championship

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots