Κολεγιακό: Στο Νο.4 του ITA Rankings ο Φίλιππος Αστρεινίδης

 
Κολεγιακό: Στο Νο.4 του ITA Rankings ο Φίλιππος Αστρεινίδης
tn team Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 - 11:32

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου της ITA (κολεγιακό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών) και ο Φίλιππος Αστρεινίδης βρέθηκε πολύ ψηλά, στο Νο.4 των διπλών.

Ο Αστρεινίδης είχε μια εξαιρετική σεζόν μαζί με τον Γάλλο Paul Inchauspe εκπροσωπώντας το Princeton University, στο οποίο φοιτούν.

Ως εκ τούτου, ο Αστρεινίδης βρέθηκε στο Νο.4 του ITA National Ranking - Division 1 στα διπλά, μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Έλληνα τενίστα, που θα ξεκινήσει την 4η και τελευταία σεζόν του στο Princeton το 2024-2025.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, οι Αστρεινίδης και Inchauspe έφτασαν έως το Νο.16 της κατάταξης, παίζοντας και στους τελικούς της NCAA.

Μεταξύ άλλων, πέτυχαν νίκες ενάντια στους Ozan Baris και Max Sheldon (No.1 του Michigan State), τους Joshua Lapadat και JJ Mercer (του Kentucky), τους Νο.10 της κατάταξης Cooper Williams και Daniel Milavsky (Harvard), τους Νο.16 Connor van Schalkwyk και Codie van Schalkwyk (Old Dominion), τους Νο.36 Bor Artnak και Max McKennon (Arizona State) και τους Νο.47 German Samofalov και Oscar Pinto Sansano (VCU).

Η νέα σεζόν του κολεγιακού πρωταθλήματος θα ξεκινήσει στο τέλος του Σεπτεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots