Στην Παλλήνη οι αγώνες της Ελλάδας με την Τζαμάικα για το Davis Cup

 
Πέτρος Τσιτσιπάς & Μάρκος Καλοβελώνης
Πέτρος Τσιτσιπάς & Μάρκος Καλοβελώνης Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 - 16:55

Στο Ace Tennis Club της Παλλήνης θα διεξαχθούν οι αγώνες για τα πλέι οφ του World Group II του Davis Cup της Ελλάδας με την Τζαμάικα τον επόμενο μήνα, ενώ ανακοινώθηκε και η ελληνική αποστολή.

Η Εθνική μας ομάδα στο Davis Cup συνεχίζει την προσπάθειά της να ανεβεί στην κορυφαία κατηγορία του ιστορικού θεσμού και το διήμερο 4-5 Μαρτίου 2022, θα φιλοξενήσει την Τζαμάικα για μια θέση στο World Group II.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ΕΦΟΑ, οι αγώνες του tie θα πραγματοποιηθούν στο Ace Tennis Club της Παλλήνης, σε κλειστά χωμάτινα γήπεδα, με τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote TV. Ανακοινώθηκε επίσης και η ελληνική αποστολή, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να απουσιάζει από αυτή.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παραμένει ωστόσο δίχως αμφιβολίας φαβορί της συνάντησης, με τον Μιχάλη Περβολαράκη να είναι το Νο.1 της Ελλάδας στα μονά και τους Πέτρο Τσιτσιπά, Μάρκο Καλοβελώνη, Αριστοτέλη Θάνο και Αλέξανδρο Σκορίλα να ακολουθούν, πλαισιώνοντας την ομάδα μας. Ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Το Δελτίο Τύπου της ΕΦΟΑ:

Η Εθνική Ομάδα Τένις συνεχίζει την προσπάθεια διεκδίκησης της ανόδου στην κορυφαία κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ανδρών, υποδεχόμενη την Τζαμάικα στις 4 και 5 Μαρτίου 2022, στο πλαίσιο των playoffs του World Group II.

Η συνάντηση διοργανώνεται από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) κατόπιν ανάθεσης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF).

Τα πέντε ματς, δύο μονά την πρώτη ημέρα, ένα διπλό και δύο μονά τη δεύτερη, θα πραγματοποιηθούν στα κλειστά γήπεδα χωμάτινης επιφάνειας στις εγκαταστάσεις του Ace Tennis Club (Λεωφ. Ανθούσας 9, Παλλήνη).

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Χατζηνικολάου, θα έχει στη διάθεση του για τις αναμετρήσεις με την Τζαμάικα πέντε αθλητές, τους Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Μάρκο Καλοβελώνη, Αριστοτέλη Θάνο, Αλέξανδρο Σκορίλα.

Η διάθεση των εισιτηρίων αναμένεται να αρχίσει μέσα στο Φεβρουάριο και η τιμή τους έχει οριστεί στα είκοσι (20) ευρώ την ημέρα.

Η προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

Η Εθνική μας Ομάδα και το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. ευχαριστεί την ITF και όλους όσοι υποστηρίζουν την διοργάνωση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots