Νίκες για Λάκη, Ματούλα και Ξυλά στο Μπαθ

 
Μιχαέλα Λάκη
Μιχαέλα Λάκη
tn team Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 - 0:34

Και οι τρεις Έλληνες που αγωνίζονται στο δυνατό τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Μπαθ στην Αγγλία, η Μιχαέλα Λάκη, η Μάρθα Ματούλα και ο Γιάννης Ξυλάς, ξεκίνησαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους σήμερα και θα διεκδικήσουν αύριο την είσοδο στα κυρίως ταμπλό.

Η Μιχαέλα Λάκη απώλεσε μόλις 5 games από την Ρουμάνα Alessia Popescu, την οποία κέρδισε με 6-2, 6-3 σε 1 ώρα και 24 λεπτά.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τη Μάρθα Ματούλα, που κέρδισε την Τουρκάλα Melis Ayda Uyar με 6-4, 4-6, 10-2 και προκρίθηκε επίσης στον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών.

Αύριο, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό της indoor διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων, η Λάκη θα αντιμετωπίσει την Σλοβάκα Katarina Stresnakova, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.555 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, ενώ η Ματούλα θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα Angelina Wirges, Νο.11 στο ταμπλό και Νο.589 στην παγκόσμια κατάταξη.

Για το τουρνουά των ανδρών, επίσης στα προκριματικά συμμετέχει ο Γιάννης Ξυλάς, που και αυτός προκρίθηκε στον 2ο και τελικό γύρο, επικρατώντας του Βρετανού Rupert George με 6-3, 6-1.

Αύριο, ο Ξυλάς θα αντιμετωπίσει τον επίσης Βρετανό Matthew Summers, Νο.8 στο ταμπλό και Νο.1447 στην παγκόσμια κατάταξη, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots