Κυπελλούχος Ελλάδας ο Γιάννης Παπουνίδης

 
Κυπελλούχος Ελλάδας ο Γιάννης Παπουνίδης
tn team Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 - 20:07

Ο Γιάννης Παπουνίδης πήρε τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Χρήστο Αντωνόπουλο στον σημερινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών στη Θεσσαλονίκη και κατέκτησε τον τίτλο. Πρωταθλήτριες στο διπλό γυναικών, οι Μαρία Ελένη Πούλκα και Στυλιανή Ρουσσοπούλου.

Ο Παπουνίδης επικράτησε στον σημερινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών του Αντωνόπουλου με 6-4, 6-1 και κατέκτησε τον τίτλο, ολοκληρώνοντας τη φανταστική του εβδομάδα στα χωμάτινα γήπεδα του Ο.Α. Θεσσαλονίκης.

Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση ο αθλητής του Ο.Α. Θεσσαλονίκης και δεν έχασε κανένα σετ, σε 5 αναμετρήσεις. Στην πρεμιέρα του είχε αποκλείσει τον Στάθη Τριανταφυλλίδη-Κουλουριώτη με 6-0, 6-0, ενώ στη συνέχεια κέρδισε τον Αριστείδη Λαφαζάνο με 6-2, 6-2. Στα προημιτελικά απέκλεισε τον Βίκτωρα Καλαϊτζή με 6-2, 6-3, ενώ στα ημιτελικά, έπειτα από μεγάλη μάχη με τον Φάνη Κοντόπουλο στο 2ο σετ, πήρε τη νίκη ξανά με straight-sets, με 6-1, 7-6 (2).

Σήμερα ολοκληρώθηκε και το διπλό γυναικών στη διοργάνωση, με τις Μαρία Ελένη Πούλκα και Στυλιανή Ρουσσοπούλου να κερδίζουν το τρόπαιο, επικρατώντας των Άρτεμη Ασλανισβίλι και Θεοδώρας Κούσιου με 6-4, 6-3.

Θυμίζουμε πως χθες ολοκληρώθηκαν τα δυο άλλα ταμπλό, με την Ελένη Μτσεντλίτζε να κατακτά τον τίτλο στο μονό γυναικών και τους Αντωνόπουλο και Κοντόπουλο στο διπλό ανδρών.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της διοργάνωσης εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots