Κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος η Μτσεντλίτζε (vid)

 
Κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος η Μτσεντλίτζε (vid)
tn team Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 - 15:31

H Ελένη Μτσεντλίτζε κέρδισε την Άρτεμη Ασλανισβίλι στον σημερινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών και κατέκτησε τον τίτλο. Νικητές στο διπλό ανδρών Αντωνόπουλος και Κοντόπουλος.

Ακόμα μια σημαντική επιτυχία σε πανελλαδικό επίπεδο σημείωσε η Ελένη Μτσεντλίτζε, η οποία αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας Γυναικών, μετά και τη νίκη της στον σημερινό τελικό επί της Άρτεμη Ασλανισβίλι, με 6-3, 6-1.

 

Η Μτσεντλίτζε είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στα γήπεδα του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, όπου και φιλοξενήθηκαν οι αγώνες, χάνοντας μόλις ένα σετ σε 4 αναμετρήσεις.

Στον 2ο γύρο, όπου είχε προκριθεί με bye, είχε κερδίσει τη Σωτηρία Κατσάλη με 6-4, 6-1. Στα προημιτελικά επιβλήθηκε της Ελένης Καρατάσιου με 6-1, 6-1, ενώ στα ημιτελικά επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε τη Μάγδα Αδαλόγλου σε ένα πολύ ωραίο ματς, με 5-7, 6-0, 6-4.

Η αθλήτρια του Α.Ο.Α. Σταυρούπολης Ίφιτος, είναι συγχρόνως πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Ελλάδας, αφού τον Ιούνιο του 2022 είχε κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών στον Ο.Α. Αθηνών, για 2η φορά στην καριέρα της.

 

Σήμερα έγινε και ο τελικός για το διπλό των ανδρών, όπου τον τίτλο κέρδισαν οι Χρήστος Αντωνόπουλος και Φάνης Κοντόπουλος, που κέρδισαν τους Γιάννη Κουντουράκη και Γιάννη Παπουνίδη με 7-5, 6-4.

Στον τελικό του μονού ανδρών, που θα γίνει αύριο, θα είναι οι Αντωνόπουλος και Παπουνίδης. Ο Αντωνόπουλος κέρδισε τον Βαγγέλη Κυπριώτη με 6-3, 6-1, ενώ ο Παπουνίδης επικράτησε του Κοντόπουλου με 6-1, 7-6 (2).

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών-Γυναικών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots