Ένα βήμα πριν το κυρίως ταμπλό Ματούλα και Κοροκοζίδη

 
Έλενα Κοροκοζίδη
Έλενα Κοροκοζίδη
tn team Δευτέρα, 15 Μαϊος 2023 - 21:43

Η Μάρθα Ματούλα και η Έλενα Κοροκοζίδη προκρίθηκαν σήμερα στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων του Kursumlijska Banja στη Σερβία.

Η Ματούλα, η οποία έχασε μόλις για μια θέση την απευθείας είσοδο στο κυρίως ταμπλό και βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό, κέρδισε την Κινέζα Shuyue Ma με 6-2, 6-3 σε 66 λεπτά και πήρε εμφατικά την πρόκριση.

Στον 3ο γύρο των προκριματικών μπήκε και η Κοροκοζίδη, που επίσης ξεκίνησε από τον 2ο γύρο (με bye) την προσπάθειά της, κερδίζοντας σήμερα τη Σέρβα Mila Masic με 6-2, 4-6, 10-5.

Αύριο, οι δυο Ελληνίδες θα διεκδικήσουν την είσοδο στο κυρίως ταμπλό. Η Ματούλα θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Martina Caregaro, ενώ η Κοροκοζίδη θα παίξει με τη Σλοβένα Pia Lovric.

Δεν κατάφερε να μπει στον 3ο προκριματικό γύρο η Δήμητρα Παύλου, η οποία εγκατέλειψε μετά από 53 λεπτά, ενώ ήταν πίσω κόντρα στη Σέρβα Lara Stojanovski με 6-3, 2-0.

Σήμερα ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στο ταμπλό των ανδρών και ο Νικήτας Νιάρχος, που ηττήθηκε στον 2ο γύρο των προκριματικών από τον Ουκρανό Volodymyr Uzhylovskyi, με 6-2, 6-2. Ο Νικήτας είχε κερδίσει χθες τον Κινέζο Heng Yi Zhang με 6-2, 6-1 και γενικά έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια στο χωμάτινο 25άρι του Kursumlijska Banja.

Στο προκριματικό ταμπλό των ανδρών αγωνίστηκε και ο Αλέξανδρος Αναστασίου, που ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Ουκρανό Egor Baklanov με 6-0, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots