2 στα 2 για τον Σκορίλα στο Ηράκλειο

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας © tennisnews.gr
tn team Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 - 19:51

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας ζευγάρωσε τις νίκες του στα γήπεδα του NANA Tennis Club και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου στην Κρήτη. Στα ημιτελικά του διπλού οι Δημήτρης και Στέφανος Σακελλαρίδης.

Ο Σκορίλας, Νο.7 στο ταμπλό της διεθνούς διοργάνωσης του NANA Tennis Club στη Χερσόνησο Ηρακλείου, επιβλήθηκε του Γάλλου Benjamin Pietri με 6-1, 6-3 και με τη 2η νίκη του στο τουρνούα της ITF προκρίθηκε στην τελική 8άδα.

Εκεί θα παίξει με τον Ολλανδό Sidane Pontjodikromo, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.529 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Ο Pontjodikromo ολοκλήρωσε σήμερα την πολύ καλή πορεία του Γιάννη Κουντουράκη στο τουρνουά. Ο Κουντουράκης είχε ξεκινήσει από τα προκριματικά την προσπάθειά του και πέτυχε 3 νίκες, για να φτάσει μέχρι τους "16". Εκεί κοίταξε στα μάτια το Νο.2 του ταμπλό, αλλά γνώρισε τελικά την ήττα με 6-4, 2-6, 6-2.

Στο τουρνουά των γυναικών, επίσης 15.000 δολαρίων, αγωνίστηκε σήμερα για τον 2ο γύρο η Μιχαέλα Λάκη, η οποία έδωσε ένα κλειστό ματς με την Rositsa Dencheva από τη Βουλγαρία, γνωρίζοντας την ήττα με 6-2, 7-6 (7).

Τέλος, στα προημιτελικά του διπλού ανδρών, οι Δημήτρης και Στέφανος Σακελλαρίδης, Νο.2 στο ταμπλό, επικράτησαν του Παύλου Τσιτσιπά και του Ρουμάνου Robert Guna, με 6-4, 7-6 (5). Αύριο τα αδέρφια Σακελλαρίδη θα αντιμετωπίσουν τους Gian Luca Tanner και Jonas Trinker για μια θέση στον τελικό.

Όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά και το αυριανό πρόγραμμα εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots