Νέα μεγάλη νίκη για την Παπαμιχαήλ στη Λάρνακα

 
Νέα μεγάλη νίκη για την Παπαμιχαήλ στη Λάρνακα
tn team Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 - 14:56

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ πανηγύρισε μια ακόμα πολύ καλή νίκη στην Αλαμινό της Λάρνακας, χάνοντας μόλις 2 games από την Cristina-Andreea Mitu, για να προκριθεί στα ημιτελικά της W35 διοργάνωσης της ITF. Παράλληλα, συνεχίζει και στο διπλό, όπου προκρίθηκε στον τελικό.

Η Παπαμιχαήλ ήταν σαρωτική και επιβλήθηκε της Ρουμάνας Mitu, Νο.6 στο ταμπλό και No.214 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA (πρώην Νο.68), με 6-2, 6-0.

Ήταν η 2η συνεχόμενη μέρα που αποκλείει seeded παίκτρια η Παπαμιχαήλ, Νο.260 στον κόσμο, η οποία κέρδισε τα 8 τελευταία games στην αναμέτρησή της με τη Mitu και την ολοκλήρωσε σε 77 μόλις λεπτά.

Χθες, η 31χρονη Ελληνίδα είχε βρεθεί πίσω με σετ, αλλά έχασε μόνο 3 games στα 2 επόμενα (4-6, 6-2, 6-1) και απέκλεισε την Κροάτισσα Tena Lukas, Νο.4 στο ταμπλό.

Στα ημιτελικά αύριο η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα qualifier, Deborah Chiesa, που έβγαλε εκτός σήμερα τη Νο.2 του ταμπλό, Noma Noha Akugue.

Στο διπλό, η Παπαμιχαήλ και η Francesca Curmi από την Μάλτα, έκαναν ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι και κέρδισαν τις Ella Seidel και Ksenia Zaytseva με 6-1, 6-4 σε 64 λεπτά.

Στον αυριανό τελικό, Παπαμιχαήλ και Curmi θα αντιμετωπίσουν τις Leonie Kung και Eliz Maloney, που στον άλλον ημιτελικό κέρδισαν τα πρώτα 4 games απέναντι στις Nefisa Berberovic και Έλενα Χριστοφή, που εγκατέλειψαν.

Στο τουρνουά των ανδρών της Αλαμινού, που ανήκει στην M15 κατηγορία της ITF (15.000 δολαρίων), οι Χρήστος Αντωνόπουλος και Λευτέρης Νέος συνεχίζουν την πορεία τους προς τον τίτλο στο διπλό.

Σήμερα κέρδισαν τους Enrico Baldisserri και Darrshan Suresh για τα ημιτελικά με 4-6, 6-3, 10-8 και αύριο θα αντιμετωπίσουν τους Ιταλούς Gianluca Cadenasso και Noah Perfetti.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots