Ημιτελικά για Περβολαράκη και Καλοβελώνη στο Γιοχάνεσμπουργκ

 
Ημιτελικά για Περβολαράκη και Καλοβελώνη στο Γιοχάνεσμπουργκ
tn team Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 - 20:40

Ο Μιχάλης Περβολαράκης και ο Μάρκος Καλοβελώνης προκρίθηκαν στα ημιτελικά στα διπλά στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Γιοχάνεσμπουργκ, ενώ ο Περβολαράκης συνεχίζει και στα μονά, όπου προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Ο Καλοβελώνης και ο Περβολαράκης κέρδισαν τους Καναδούς Filip Peliwo και Kelsey Stevenson με 3-6, 6-3, 10-6 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του SA Spring Open στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Αύριο, οι δυο Έλληνες παίκτες θα αντιμετωπίσουν τον Νοτιαφρικανό Vasilios Caripi και τον Βρετανό Julian Cash, για μια θέση στον τελικό.

Στα μονά, ο Περβολαράκης προκρίθηκε στα προημιτελικά, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Αυστραλού Jeremy Beale, τον οποίο κέρδιζε με 6-2, 3-0 όταν εγκατέλειψε.

Στα προημιτελικά ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.481 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Rio Noguchi, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.489 στον κόσμο.

Ο Καλοβελώνης δεν θα συνεχίσει στα προημιτελικά, καθώς γνώρισε την ήττα σήμερα από τον Νοτιαφρικανό Khololwam Montsi για τον 2ο γύρο, με 6-1, 6-3.

Εκτός συνέχειας έμεινε και ο Μενέλαος Ευσταθίου από την Κύπρο, που έκανε πολύ καλό αγώνα απέναντι στον Νοτιαφρικανό Alec Beckley, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 7-6 (5), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots