2ος συνεχόμενος τίτλος για τον Καλοβελώνη

 
Μάρκος Καλοβελώνης & Sanjar Fayziev
Μάρκος Καλοβελώνης & Sanjar Fayziev
tn team Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 - 15:29

Ο Μάρκος Καλοβελώνης και ο Ουζμπέκος συμπαίκτης του Sanjar Fayziev, κέρδισαν τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο τους, στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach στο Ηράκλειο.

Ο Καλοβελώνης και ο Fayziev, Νο.1 στο ταμπλό της διοργάνωσης, κέρδισαν στον σημερινό τελικό του Futures του Lyttos Beach τον Αυστραλό William Ma και τον Γάλλο ALexis Musialek με 6-4, 6-1 σε 58 μόλις λεπτά και αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων.

Ο Καλοβελώνης και ο Fayziev δεν έχασαν ούτε ένα σετ αυτή την εβδομάδα στο Ηράκλειο, αφού προηγουμένως είχαν αποκλείσει τους Γιώργο Νουχάκη και Γιάννη Σταμούλο με 7-5, 6-2, τους Αμερικανούς Preston Brown και Kyle Seelig με 6-3, 6-4 και τους Ολλανδούς Alec Deckers και Max Houkes με 6-4, 6-2.

Έφτασαν τις 8 διαδοχικές νίκες και κέρδισαν τον 2ο συνεχόμενο τίτλο τους, αφού πριν από δυο εβδομάδες είχαν κατακτήσει το τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Νουρ Σουλτάν.

Αυτός ήταν ο 5ος τίτλος που κέρδισε ο Καλοβελώνης στη φετινή χρονιά και τους έχει κερδίσει όλους με τον Fayziev. Κέρδισαν δυο τουρνουά των 25.000 δολαρίων στο Νουρ Σουλτάν και άλλα δυο τουρνουά 15.000 δολαρίων, στην Τυφλίδα και στην Αττάλεια.

Συνολικά, ο Καλοβελώνης έφτασε τους 20 τίτλους στην καριέρα του στα διπλά, σε διοργανώσεις της ITF. Από αυτούς, οι 6 ήταν με συμπαίκτη τον Fayziev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots