Στον τελικό του Challenger του Μπαχρέιν ο Περβολαράκης

 
Στον τελικό του Challenger του Μπαχρέιν ο Περβολαράκης
tn team Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 - 21:02

Ο Μιχάλης Περβολαράκης προκρίθηκε στον τελικό του δυνατού Challenger του Μπαχρέιν στα διπλά, μαζί με τον συμπαίκτη του από την Αυστρία, Maximilian Neuchrist.

Ο Περβολαράκης και ο Neuchrist πέτυχαν σήμερα την 3η τους νίκη στο Challenger της πόλης Manama του Μπαχρέιν, επικρατώντας του Νο.4 ζευγαριού του ταμπλό, των Ινδών Arjun Kadhe και Ramkumar Ramanathan, με 6-3, 1-6, 10-7.

Οι Περβολαράκης και Neuchrist ήταν καλύτεροι στο 1ο σετ και μπορεί να έχασαν αρχικά το προβάδισμα με 3-0 και να ισοφαρίστηκαν σε 3-3, αλλά στη συνέχεια έκαναν νέο break και πήραν το σετ με 6-3. Οι Kadhe και Ramanathan κυριάρχησαν με τη σειρά τους στο 2ο σετ, στο οποίο "ξέφυγαν" με 5-0 και το έκλεισαν στα 7 games.

Στο match tie-break το ελληνοαυστριακό δίδυμο κυριάρχησε και προηγήθηκε με 8-2 και με 9-4. Τελικά, στο 4ο match point τους, Περβολαράκης και Neuchrist "σφράγισαν" τη νίκη του με 10-7.

Περβολαράκης και Neuchrist είχαν κερδίσει στον 1ο γύρο τον Γερμανό Johannes Harteis και τον Φινλανδό Patrik Niklas-Salminen με 6-3, 6-4, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισαν το κορυφαίο ζευγάρι του ταμπλό, τους Αυστριακούς Alexander Erler και Lucas Miedler με 7-6 (4), 6-1.

Στον αυριανό τελικό, θα αντιμετωπίσουν τους Πορτογάλους Nuno Borges και Francisco Cabral.

Θα είναι ο 2ος τελικός για τον Περβολαράκη σε τουρνουά Challenger, καθώς είχε παίξει στον τελικό του Challenger του Cary της Βόρειας Καρολίνα τον περασμένο Ιούλιο, μαζί με τον Πέτρο Χρυσοχό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots