Εκτός προημιτελικών Σκορίλας και Θάνος

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 - 16:12

Στον 2ο γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach ολοκλήρωσαν τις καλές τους πορείες ο Αλέξανδρος Σκορίλας και ο Αριστοτέλης Θάνος.

O Σκορίλας το πάλεψε απέναντι στον Αμερικανό Kyle Seelig, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.671 στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-6, 1-6 και ολοκλήρωσε την παρουσία του για το τουρνουά αυτής της εβδομάδας του Lyttos Beach στον 2ο γύρο.

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας έπαιξε για 5 συνεχόμενες εβδομάδες σε αγώνες για τα κύρια ταμπλό των Futures τουρνουά του Ηρακλείου, με την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα να παίρνει την πρόκριση μέσα από τα προκριματικά. Στον 1ο γύρο αυτής της εβδομάδας, είχε κερδίσει τον Ολλανδό Jing Long Weng με 6-3, 6-4.

Ο 20χρονος Αριστοτέλης Θάνος, που επίσης έκλεισε έναν κύκλο 4 εβδομάδων με αρκετές επιτυχίες στα Futures του Ηρακλείου, δυστυχώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει σήμερα μετά από ένα πολύ κλειστό σετ απέναντι στον Κύπριο Στυλιανό χριστοδούλου, το οποίο έχασε με 7-5. Στον 1ο γύρο θυμίζουμε πως ο Αριστοτέλης είχε κερδίσει τον Πέτρο Τσιτσιπά.

Στο διπλό, πολύ κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά ήταν οι Σκορίλας και Γιάννης Κουντουράκης, που ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τον Σλοβάκο Tomas Lanik και τον Γερμανό Pijus Valtiekunas, με 6-3, 4-6, 10-7.

Ο Στέφανος Σχινάς και ο Γιάννης Ξυλας αντιμετώπισαν τους κορυφαίους του ταμπλό, τον Ολλανδό Sidane Pontjodikromo και τον Γερμανό Kai Wehnelt, από τους οποίους ηττήθηκαν με 6-1, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots