Θάνος: "Νιώθω πως απογοήτευσα πολύ κόσμο"

 
Θάνος: "Νιώθω πως απογοήτευσα πολύ κόσμο"
© p.diakrousis
tn team Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:02

Ο Αριστοτέλης Θάνος ήταν σκληρός με τον εαυτό του για την ήττα του από τον Miomir Kecmanovic, σε ένα παιχνίδι που έκανε μεγάλη προσπάθεια.

Υπήρξαν αρκετά σημεία στο παιχνίδι που ο Έλληνας τενίστας κοίταξε στα μάτια και κόντραρε στα ίσα τον Σέρβο, Νο.53 στον κόσμο, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω και ηττήθηκε με 6-3, 6-3.

"Έπαιξα καλά σε κάποια σημεία του αγώνα, σε κάποια games, αλλά ήμουν πολύ κακός στους κρίσιμους πόντους και γι' αυτό έχασα. Το κλειδί ήταν αυτοί οι κρίσιμοι πόντοι. Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μου, ήταν πολύ πιο σταθερός από εμένα", είπε στη συνέντευξη Τύπου ο 23χρονος Έλληνας τενίστας, που ήταν σκληρός κριτής του εαυτού του.

Για το τι θα μπορούσε να κάνει καλύτερα, είπε: "Θα μπορούσα να πίστευα περισσότερο στον εαυτό μου στα κρίσιμα σημεία. Νιώθω ότι απογοήτευσα πάρα πολύ κόσμο. Πρέπει να πιστέψω περισσότερο στον εαυτό μου και να είμαι πιο αποφασιστικός στους κρίσιμους πόντους."

Για την εμπειρία του στο να παίξει σε ένα κατάμεστο Pionir Hall στο Βελιγράδι: "Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα και ο κόσμος ήταν δίκαιος προς εμένα και ευχαριστώ γι' αυτό. Το γήπεδο είναι πολύ ωραίο, το έχουν προσαρμόσει πολύ καλά στο παιχνίδι τους και βοηθάει πολύ τους παίκτες της Σερβίας. Η ατμόσφαιρα ήταν από τις καλύτερες που έχω παίξει στη ζωή μου, δεν παίζω και πολύ συχνά μπροστά σε τόσο κόσμο."

Τέλος, για τους στόχους του, ανέφερε: "Γενικά ως άνθρωπος θέλω να έχω μεγάλους στόχους και να πιστεύω σε πράγματα που πολύς κόσμος μπορεί να μην πιστεύει για εμένα. Βάζω μακροπρόθεσμους στόχους και πιστεύω ότι με τις ικανότητές μου και με τη νοοτροπία που θα δουλέψω και θα φτιάξω ως παίκτης, θα δω τον εαυτό μου στο Top 100, ίσως και στο Top 50."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots