Πρόκριση για τον Περβολαράκη, ήττα για την Παπαμιχαήλ

 
Πρόκριση για τον Περβολαράκη, ήττα για την Παπαμιχαήλ
tn team Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 - 11:15

Ο Μιχάλης Περβολαράκης πέρασε το εμπόδιο του "λαβωμένου" Peter Polansky και προκρίθηκε στη φάση των "16" της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Κανκούν στο Μεξικό. Εκτός έμεινε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Ο Περβολαράκης ήταν ισόπαλος στο 5-5 στο 1ο σετ της αναμέτρησής του με τον Polansky, όταν ο 33χρονος Καναδός, Νο.279 στην παγκόσμια κατάταξη και πρώην Νο.110, εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού την αναμέτρηση.

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων που φιλοξενείται στις σκληρές επιφάνειες του Cancun Tennis Complex στο Κανκούν και θα αντιμετωπίσει απόψε ακόμα έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τον Κολομβιανό Alejandro Gonzalez, Νο.428 στον κόσμο και άλλοτε Νο.70, για μια θέση στα προημιτελικά.

Εκτός 16άδας στα μονά έμεινε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που αγωνίζεται στο γυναικείο τουρνουά του Κανκούν. Η 29χρονη Ελληνίδα, Νο.176 στην παγκόσμια κατάταξη, γνώρισε την ήττα από την Καναδή Stacey Fung, με 2-6, 4-6.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής η Δέσποινα θα κάνει την πρεμιέρα της στο διπλό, όπου μαζί με την Πολωνή Paula Kania, μοιράζονται το Νο.2 του ταμπλό και θα αντιμετωπίσουν τη Γιαπωνέζα Chisa Hosonuma και την Πορτογαλίδα Ana Filipa Santos.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots