Πρόκριση στο διπλό για τον Περβολαράκη

 
Μιχάλης Περβολαράκης
Μιχάλης Περβολαράκης Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 - 12:19

Ο Μιχάλης Περβολαράκης δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του στο μονό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Κανκούν, πέρασε όμως στο διπλό και θα είναι στους προημιτελικούς.

Ο Περβολαράκης και ο Γάλλος Geoffrey Blancaneaux, με τον οποίο μοιράζονται το Νο.4 του ταμπλό, προκρίθηκαν στα προημιτελικιά του Futures των 25.000 δολαρίων του Κανκούν, μετά τη νίκη τους επί του Γάλλου Constantin Bittoun Kouzmine και του Κολομβιανού Alejandro Hoyos Franko, με 6-4, 6-4.

Νωρίτερα, ο 25χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.409 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, δεν μπόρεσε να συνεχίσει την πορεία του στα μονά, καθώς ηττήθηκε στον 1ο γύρο της δυνατής διοργάνωσης από τον Ισραηλινό Daniel Cukierman, με 6-4, 6-4.

Ήταν ένα ματς που είχε ευκαιρίες ο Μιχάλης, ο οποίος έχασε προβάδισμα με 4-2 στο 1ο σετ. Στο 2ο σετ έμεινε πίσω με 0-2 και κατάφερε να διατηρήσει τη διαφορά στην ελάχιστη τιμή της και στο ένα break, δεν μπόρεσε όμως και να επιστρέψει, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα μετά από 1 ώρα και 42 λεπτά αγώνα.

Αύριο θα επιστρέψει στο court o Περβολαράκης, που μαζί με τον Blancaneaux θα αντιμετωπίσει τον Cukierman ξανά και τον Καναδό Filip Peliwo, για τα προημιτελικά του διπλού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots