Στους "8" ο Περβολαράκης

 
Στους "8" ο Περβολαράκης
tn team Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 - 16:50

Ο Μιχάλης Περβολαράκης έκανε το 2 στα 2 στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Sharm El Sheikh και μπήκε στην τελική 8άδα.

Ο Περβολαράκης αντιμετώπισε τον προερχόμενο από τα προκριματικά Aleksandre Bakshi, σταματώντας την πορεία του, χάρη στην άνετη νίκη που πήρε με 6-3, 6-3 σε 67 μόλις λεπτά.

Αυτή ήταν η 2η νίκη για τον Περβολαράκη στο τουρνουά, αφού είχε κερδίσει ακόμα έναν Γεωργιανό, τον Zura Tkemaladze, στον 1ο γύρο, με 6-2, 6-1.

Στα προημιτελικά της hard court διοργάνωσης του Sharm El Sheikh, ο 25χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.403 στην παγκόσμια κατάταξη, θα αντιμετωπίσει τον Ουζμπέκο Sergey Fomin, Νο.820 στον κόσμο.

Θα αφοσιωθεί στο μονό τις επόμενες μέρες ο Μιχάλης, καθώς ο συμπαίκτης του στο διπλό, Volodymyr Uzhylovskyi, αποσύρθηκε από τουρνουά. Στον 1ο γύρο του διπλού, ο Περβολαράκης και ο Uzhylovskyi είχαν κερδίσει τους Kirill Mishkin και Vitali Shvets με 6-0, 6-1, αλλά αποσύρθηκαν από τα προημιτελικά, όπου θα αντιμετώπιζαν τους Ιταλούς Francesco Ferrari και Giovanni Oradini.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots