Στα ημιτελικά των διπλών Καλοβελώνης και Σακελλαρίδη

 
Στα ημιτελικά των διπλών Καλοβελώνης και Σακελλαρίδη
tn team Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 - 19:01

Ο Μάρκος Καλοβελώνης και η Σαπφώ Σακελλαρίδη θα βρίσκονται στους ημιτελικούς των διπλών στη δυνατή διοργάνωση των 25.000 δολαρίων στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Ο Μάρκος Καλοβελώνης, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό με τον Ουζμπέκο παρτενέρ του, Sanjar Fayziev, απέκλεισε σήμερα τους Ουκρανούς Viacheslav Bielinskyi και Dmytrii Ierokhin με το συντριπτικό 6-0, 6-2, σε 46 μόλις λεπτά.

Πήρε έτσι πανεύκολα την πρόκριση για τα ημιτελικά του διπλού στο χωμάτινο τουρνουά των 25.000 δολαρίων, όπου θα αντιμετωπίσει τους Τούρκους Sarp Agabigun και S. Mert Ozdemir.

Στο τουρνουά των γυναικών, η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που συνεργάζεται με την άλλοτε Νο.25 στον κόσμο, Timea Babos, μπήκε επίσης στα ημιτελικά του διπλού.

Σακελλαρίδη και Babos επιβλήθηκαν σήμερα των Rina και Yukina Saigo από την Ιαπωνία με 6-2, 6-3 και θα παίξουν αύριο με τις Diana Shnaider και Amarissa Kiara Toth για μια θέση στον τελικό.

Η 18χρονη Ελληνίδα έπαιξε και στη φάση των "16" στο μονό, κάνοντας μια πολύ καλή προσπάθεια απέναντι στην Ισπανίδα Andrea Lazaro Garcia, No.7 στο ταμπλό και Νο.198 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, παρά την ήττα της στο τέλος με 6-3, 6-3.

Στον 1ο γύρο η Σαπφώ είχε κερδίσει τη Γαλλίδα Carole Monnet με 6-2, 6-3. Στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά της Αττάλειας έπαιξε και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία ηττήθηκε στον 1ο γύρο από την Ισραηλινή Nicole Khirin με 7-6 (3), 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots