Εκτός τελικού ο Περβολαράκης

 
Εκτός τελικού ο Περβολαράκης
tn team Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 - 16:58

Ο Μιχάλης Περβολαράκης έφτασε πολύ κοντά, αλλά μετά από δυο πολύ κλειστά σετ γνώρισε την ήττα από τους Sander Arends και David Pel, μένοντας έτσι εκτός τελικού στο Challenger του Saint-Brieuc της Γαλλίας.

Πολύ κοντά στον 2ο τελικό του σε Challenger διοργάνωση έφτασε ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος σήμερα μαζί με τον Τσέχο συμπαίκτη του, Marek Gengel, ηττήθηκαν από τους Ολλανδούς Sander Arends και David Pel, Νο.2 στο ταμπλό, με 7-5, 7-6 (2), στα ημιτελικά του Open Harmonie Mutuelle στο Saint-Brieuc της Γαλλίας.

Ο Περβολαράκης και ο Τσέχος παρτενέρ του, Νο.3 στο ταμπλό, είχαν κερδίσει στον 1ο γύρο τους Mats Hermans και Mikael Torpegaard με 6-2, 6-4 για να μπουν στα προημιτελικά. Εκεί κέρδισαν τους Βρετανούς Alastair Gray και Ryan Peniston, με 7-5, 2-6, 10-8.

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.243 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, έπαιξε για 2ο συνεχόμενο Challenger τουρνουά ημιτελικά στα διπλά, καθώς ήταν ημιφιναλίστ και στο Biel της Ελβετίας την προηγούμενη εβδομάδα, παίζοντας μαζί με τον Γάλλο Dan Added.

Στο τουρνουά του Saint-Brieuc, στα μονά έπαιξε στο κυρίως ταμπλό ξεκινώντας από τα προκριματικά, όμως ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Βέλγο Zizou Bergs, No.186 στον κόσμο, με 6-3, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots