Κυρίως ταμπλό στο Challenger του Ορλάντο ο Περβολαράκης

 
Κυρίως ταμπλό στο Challenger του Ορλάντο ο Περβολαράκης
tn team Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 - 22:47

Ο Μιχάλης Περβολαράκης γιόρτασε τα 26α γενέθλιά του στο court σήμερα, κάνοντας το 2 στα 2 στα προκριματικά του Challenger του Ορλάντο, για να πάρει την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό.

Ο Περβολαράκης έκανε ένα πολύ καλό αγώνα και απέκλεισε τον Αμερικανό Max Schnur με 6-4, 6-2, σε 1 ώρα και 16 λεπτά παιχνιδιού.

Ο 26χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.386 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, άνοιξε το ματς με ένα break. Ο Schnur τον ισοφάρισε και προηγήθηκε με 3-2, κερδίζοντας τα 3 επόμενα games, αλλά ο Περβολαράκης ανέκτησε τα ηνία με ένα break στο 7ο game, για να περάσει μπροστά με 4-3.

Μετά απ' αυτό δεν αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα ο Περβολαράκης, που κράτησε το σερβίς του από το 15-30 για να κλείσει το 1ο σετ με 6-4 και "έσπασε" το σερβίς του Αμερικανού άλλες 2 φορές στο 2ο, για να το κερδίσει με 6-2.

Ο Περβολαράκης, ο οποίος είχε κερδίσει και τον Βραζιλιάνο Wilson Leite με 6-2, 7-6 (4) χθες στην πρεμιέρα του στο τουρνουά, εξασφάλισε την πρόκρισή του στο κυρίως ταμπλό χωρίς να απωλέσει σετ.

Αύριο εκτός από την πρεμιέρα του εκεί, θα δώσει και τον πρώτο του αγώνα στο διπλό, όπου θα παίξει μαζί με τον Κορεάτη Yun-seong Chung, αντιμετωπίζοντας στον 1ο γύρο τους Αμερικανούς Juan Cruz Aragone και Max Schnur, Νο.2 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots