Το πάλεψε ο Περβολαράκης

 
Το πάλεψε ο Περβολαράκης
tn team Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 8:53

Ο Μιχάλης Περβολαράκης κοίταξε στα μάτια τον Tomas Barrios Vera, Nο.129 στον κόσμο, στο Challenger του Κάλι, αλλά δεν απέφυγε την ήττα.

Πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Μιχάλης Περβολαράκης στον 1ο γύρο του Cali Open στην Κολομβία, δεν απέφυγε όμως την ήττα από το Νο.1 του ταμπλό και Νο.129 στην κατάταξη της ΑΤΡ, Tomas Barrio Vela, με 6-2, 7-6 (3).

Στο 1ο σετ ο 24χρονος Χιλιανός έκανε 2 break και το πήρε με 6-2, παρότι το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τον Περβολαράκη, που ήταν κοντά σε όλα τα games.

Στο 2ο σετ ο 26χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.377 στον κόσμο, επέστρεψε από το 1-3 και προηγήθηκε με 4-3, με 5-4 και με 6-5. Ο Barrios Vela έστειλε το σετ στο tie-break και εκεί επικράτησε με 7-3, για να ολοκληρώσει τη νίκη του.

Στον 2ο γύρο του χωμάτινου Challenger του Κάλι, ο Barrios Vela θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό qualifier, Roman Andres Burruchaga.

Ο Περβολαράκης δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Κάλι, αφού θα παίξει και στο διπλό, όπου είναι μάλιστα στο Νο.2 του ταμπλό, μαζί με τον Κορεάτη Yun-seong Chung. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Malek Jaziri και Adrian Menendez Maceiras.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots