Ήττα για τον Σακελλαρίδη στο Challenger του Burnie

 
Ήττα για τον Σακελλαρίδη στο Challenger του Burnie
tn team Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 - 12:53

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Alex Bolt από την Αυστραλία, στο Challenger του Burnie.

Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε από τον Alex Bolt με 6-0, 6-3, στον 1ο γύρο του Burnie International, 75άρι τουρνουά του Challenger Tour.

Ο Στέφανος, Νο.451 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, έσωσε διπλό break point στο 2ο game της αναμέτρησης, όμως έχασε 2 ευκαιρίες για το 1-1 και τελικά υπέστη το break, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω με 0-3. Δεν μπόρεσε να συνέλθει μετά απ' αυτό και υπέστη 2 ακόμα break, για να χάσει το 1ο σετ με 6-0.

Πιο κλειστό ήταν το 2ο σετ, στο οποίο ο Έλληνας τενίστας βρήκε καλύτερο ρυθμό στο σερβίς του και ακολούθησε τον Αυστραλό μέχρι το 3-3. Ο Bolt, Νο.291 στον κόσμο, έκανε το break στο 8ο game για το 5-3 και στο 9ο game έσβησε ένα break point, για να κρατήσει το σερβίς του και να ολοκληρώσει τη νίκη του.

Στον 2ο γύρο του Burnie International, ο Bolt θα αντιμετωπίσει τον επίσης Αυστραλό Adam Walton, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.167 στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Σακελλαρίδης, ο οποίος θα μείνει στο Burnie και στην Τασμανία και για το Challenger της επόμενης εβδομάδας, αυτή την εβδομάδα έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στο διπλό, όπου θα παίξει μαζί με τον Αυστραλό Adam Taylor. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Αυστραλούς Blake Bayldon και Kody Pearson.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots