Ήττα για τον Περβολαράκη στο Challenger του Winnipeg

 
Ήττα για τον Περβολαράκη στο Challenger του Winnipeg
tn team Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 0:30

Στο Winnipeg του Καναδά αγωνίστηκε ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος ηττήθηκε έπειτα από δυο κλειστά σετ από τον Alafia Ayeni, για το προκριματικό ταμπλό.

Ο Περβολαράκης ήταν πολύ κοντά και στα δυο σετ, δεν απέφυγε την ήττα όμως από τον 22χρονο Αμερικανό με 7-5, 7-5, μένοντας έτσι εκτός κυρίως ταμπλό στο Challenger του Winnipeg στον Καναδά.

Στο 1ο σετ ο 26χρονος Έλληνας τενίστας είχε προηγηθεί μέχρι και με 5-1, ενώ έχασε 3 set points στο 8o game για το 6-2 και άλλα 2 set points στο σερβίς του στο 9ο game, για το 6-3. Ο Ayeni τα έσβησε όλα και κέρδισε 6 games στη σειρά, για να πάρει αυτό το σετ με 7-5, αξιοποιώντας την πρώτη δική του ευκαιρία.

Διαφορετικό ήταν το 2ο σετ, με τους δυο παίκτες να πηγαίνουν χέρι-χέρι ως το τέλος και τον Αμερικανό να κάνει το μοναδικό break στο 11ο game, για το προσπέρασμα στο 6-5. Στη συνέχεια σέρβιρε με επιτυχία για τη νίκη, ολοκληρώνοντας το ματς σε 1 ώρα και 49 λεπτά.

Με τη νίκη αυτή ο Ayeni μπήκε στο κυρίως ταμπλό του Challenger του Winnipeg, όπου θα δώσει ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Michael Mmoh.

Ο Περβολαράκης θα αφοσιωθεί στο υπόλοιπο της εβδομάδας στα διπλά, όπου μαζί με τον Yu Hsiou Hsu θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο τους Ιάπωνες Toshihide Matsui και Kaito Uesugi.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots