Ήττα με ψηλά το κεφάλι για τον Σκορίλα

 
Ήττα με ψηλά το κεφάλι για τον Σκορίλα
tn team Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 23:06

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας έκανε ένα καλό τουρνουά στο Σανταντέρ της Ισπανίας, μπήκε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων ξεκινώντας από τα προκριματικά, αλλά ηττήθηκε σήμερα μετά από μια μάχη τριών ωρών με τον Ισπανό Mario Mansilla Diez.

Μετά από μια πολύ μεγάλη μάχη 2 ωρών και 54 λεπτών, ο Αλέξανδρος Σκορίλας ηττήθηκε σήμερα από τον Ισπανό Mario Mansilla Diez με 6-1, 6-7 (2), 7-6 (5), ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Σανταντέρ στην Ισπανία.

Ο Σκορίλας κατάφερε να αφήσει πίσω του το κακό του ξεκίνημα και να ισορροπήσει τον αγώνα, αφού μέσα σε λιγότερο από μια ώρα έχανε από τον Ισπανό με 1-6, 0-2. Κάνοντας 2 break σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 5-3 στο 2ο σετ, αλλά βρέθηκε πίσω με 5-6 λίγο αργότερα.

Κατάφερε να σώσει 2 match points στο 12ο game ο Σκορίλας, που έστειλε το σετ σε tie-break και εκεί ήταν αλάνθαστος, για να το κατακτήσει με 7-2.

Στο 3ο σετ ο Σκορίλας είχε την ευκαιρία να πάρει και την πρόκριση, αφού προηγήθηκε με 3-0 και με 4-1. Ο Mansilla Diez κέρδισε 3 games στη σειρά για να ισοφαρίσει σε 4-4, ενώ ο Σκορίλας προηγήθηκε στη συνέχεια με 5-4 και με 6-5, έχοντας και ένα match point στο 12ο game για το 7-5.

Ο Ισπανός άντεξε και κράτησε το σερβίς του για να στείλει και το 3ο σετ σε tie-break, όπου οι δυο παίκτες πήγαιναν πόντο-πόντο ως το τέλος. Ο Σκορίλας έκανε ένα διπλό λάθος σε κρίσιμο σημείο και έμεινε πίσω με 6-7, χάνοντας τελικά το tie-break με 6-8, στο 2ο match point του Ισπανού στο tie-break και 4ο συνολικά στο παιχνίδι.

Εκτός από τη σημερινή του μάχη, ο Σκορίλας έκανε δυο πολύ καλούς αγώνες και στο ταμπλό των προκριματικών της χωμάτινης διοργάνωσης του Σανταντέρ. Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει τον Ισπανό Francisco Diez Ariola με 6-0, 6-1, ενώ στον 2ο γύρο επιβλήθηκε του επίσης Ισπανού Izan Orgilles Garcia Retamero με 6-1, 6-3.

Ο Σκορίλας αγωνίζεται και στο διπλό, όπου μαζί με τον Αμερικανό Dali Blanch κέρδισαν τους Ισπανούς Alejandro και Borja Gutierrez De La Maza με 6-3, 6-0 και θα παίξουν στα προημιτελικά με τους Inigo Cervantes Huegun και Sergi Perez Contri.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots