Εκτός κυρίως ταμπλό στο 25άρι της Τρνάβα ο Σακελλαρίδης

 
Στέφανος Σακελλαρίδης
Στέφανος Σακελλαρίδης
tn team Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 - 14:44

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης έφτασε στην πηγή, παίζοντας σήμερα στον τελευταίο γύρο των προκριματικών στο τουρνουά 25.000 δολαρίων της Τρνάβα στη Σλοβακία, δεν ήπιε όμως νερό, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ιταλό Guiseppe Tresca.

Ο Σακελλαρίδης ηττήθηκε σήμερα από τον Ιταλό Tresca με 6-3, 6-2 έπειτα από 1 ώρα και 22 λεπτά, για τον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF, που φιλοξενείται στα κλειστά γήπεδα του Tennis Club Empire της Τρνάβα.

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης της ITF και στο Νο.899 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP, είχε κερδίσει χθες για τον 1ο γύρο των προκριματικών τον Βρετανό Sizya Ernest Kivanda με 6-2, 7-5, δεν μπόρεσε όμως σήμερα να ζευγαρώσει τις νίκες του και να πάρει το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό.

Να σημειωθεί πως ο Στέφανος μπορεί ακόμα να μπει στο κυρίως ταμπλό ως lucky loser, αν υπάρξει μια αποχώρηση από το τουρνουά, ενώ σε κάθε περίπτωση έχει ανοιχτές υποχρεώσεις και στο διπλό, όπου θα αγωνιστεί μαζί με τον αδερφό του, Δημήτρη.

Αύριο αναμένεται να πραγματοποιήσουν την πρεμιέρα τους ο 18χρονος Στέφανος και ο 16χρονος Δημήτρης, που θα αντιμετωπίσουν τον Βρετανό Stuart Parker και τον Βόσνιο Aldin Setkic.

Επίσης, στην Τρνάβα της Σλοβακίας βρίσκεται και ο μεγαλύτερος εκ των τριών, ο 21χρονος Μιχάλης Σακελλαρίδης, ο οποίος γνώρισε την ήττα στον 1ο προκριματικό γύρο από τον Ουκρανό Pavel Shumeiko, No.13 στο ταμπλό, με 6-3, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots