Δυο νίκες για τον Σχινά στην Αττάλεια

 
Δυο νίκες για τον Σχινά στην Αττάλεια
tn team Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 - 21:42

Στο δυνατό ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Αττάλειας αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα ο Στέφανος Σχινάς, ο οποίος πέτυχε 2 νίκες στο ταμπλό των προκριματικών και έφτασε μια ανάσα μακριά από το κύριο ταμπλό.

Καλή παρουσία είχε ο Στέφανος Σχινάς στο 25άρι τουρνουά της Αττάλειας αυτή την εβδομάδα στην Τουρκία, όπου συμμετείχε στο προκριματικό ταμπλό των μονών, αλλά και στο διπλό.

Στην πρεμιέρα του, ο 25χρονος Έλληνας τενίστας έπαιξε μόνο ένα σετ στο οποίο δεν έχασε game (6-0), καθώς ο αντίπαλός του από τη Ρωσία, Lev Lutkov, αντιμετώπιζε κάποιο τραυματισμό και τελικά εγκατέλειψε μετά το τέλος του 1ου σετ.

Στο 2ο γύρο των προκριματικών, ο Στέφανος επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε τον Γερμανό Luca Hesselmann με 5-7, 6-4, 10-2.

Έπαιξε στη συνέχεια στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, όπου έχασε την πρόκριση από τον Ρώσο Denis Klok, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-2, 6-1.

Ο Έλληνας τενίστας, Νο.621 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF, έπαιξε και στο διπλό της δυνατής διοργάνωσης της ITF, μαζί με τον Αμερικανό David Krasner. Στον 1ο γύρο οι δυο τους ηττήθηκαν από τον Ρώσο Andrey Chepelev και τον Μολδαβό Ilya Snitari, με 6-2, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots