Πρόκριση για Αντωνόπουλο και Σχινά στο Ηράκλειο

 
Χρήστος Αντωνόπουλος
Χρήστος Αντωνόπουλος © tennisnews.gr
tn team Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 - 16:37

Ο Χρήστος Αντωνόπουλος και Στέφανος Σχινάς προκρίθηκαν στον τελευταίο γύρο των προκριματικών στη διοργάνωση των 15.000 δολαρίων που φιλοξενείται στα γήπεδα του Lyttos Beach στο Ηράκλειο.

Ο Αντωνόπουλος κέρδισε τον Σουηδό Linus Videhult με 6-3, 6-1 και πήρε την πρόκριση για τον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF που φιλοξενείται στη Χερσόνησο του Ηρακλείου και στο Lyttos Beach.

Στον 3ο προκριματικό γύρο μπήκε και ο Σχινάς, ο οποίος απέκλεισε τον Αμερικανό Benjamin Kreynes με 6-4, 6-2, κάνοντας και εκείνος έναν πολύ καλό αγώνα.

Στον 2ο γύρο των προκριματικών ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Θοδωρής Παπαδόπουλος και Βαγγέλης Κυπριώτης. Ο Παπαδόπουλος ηττήθηκε από τον Αυστριακό Jonas Trinker, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-1, 6-4, ενώ ο Κυπριώτης από τον Ισραηλινό Jonathan Baron, Νο.11 στο ταμπλό, με 6-2, 6-4.

Αύριο, ο Σχινάς θα αντιμετωπίσει τον Trinker, ενώ ο Αντωνόπουλος θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Luca Fantini, Νο.8 στο ταμπλό, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots