3ος συνεχόμενος τελικός σε 25άρι για τα αδέρφια Σακελλαρίδη

 
3ος συνεχόμενος τελικός σε 25άρι για τα αδέρφια Σακελλαρίδη
tn team Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 - 23:55

Μια ακόμα ευκαιρία για να κερδίσουν τίτλο σε 25άρι τουρνουά θα έχουν οι Δημήτρης και Στέφανος Σακελλαρίδης, οι οποίοι προκρίθηκαν στον 3ο διαδοχικό τελικό τους στα διπλά σε τουρνουά 25.000 δολαρίων της ITF!

Θα είναι ο 2ος συνεχόμενος στο Esch-sur-Alzette του Λουξεμβούργου, όπου ήταν φιναλίστ την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς και ο 3ος συνεχόμενος μέσα στις 3 τελευταίες εβδομάδες σε 25άρι τουρνουά, αφού πριν 2 εβδομάδες ήταν επίσης φιναλίστ στο 25άρι του Getxo στην Ισπανία.

Συνολικά θα είναι ο 6ος τελικός τους μαζί σε ITF διοργάνωση και 5ος σε τουρνουά 25.000 δολαριών.

Για να προκριθούν σ' αυτόν, οι δυο νεαροί Έλληνες παίκτες απέκλεισαν σήμερα το Νο.1 ζευγάρι του ταμπλό, τους Αργεντινούς Leonardo Aboian και Federico Agustin Gomez, με 7-5, 6-3.

Αυτή ήταν η 3η νίκη τους στην εβδομάδα χωρίς να απωλέσουν σετ, αφού είχαν αποκλείσει επίσης τους Λουξεμβούργιους Can Ayral και Charles Berna με 6-3, 6-4, καθώς και τους Ιταλούς Nicolas και Tommaso Compagnucci με 6-1, 6-4.

Στον αυριανό τελικό, ο 17χρονος Δημήτρης και ο 18χρονος Στέφανος θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο τους απέναντι στον Λουξεμβούργιο Alex Knaff και τον Αυστριακό David Pichler, Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος συνεχίζει και στο μονό, όπου είναι στο Νο.1 του ταμπλό και μετά από μια δύσκολη αναμέτρηση σήμερα κέρδισε τον Γάλλο qualifier Samuel Brosset με 6-3, 4-6, 7-6 (5), για να μπει στα προημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Knaff, Νο.6 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots