Ακόμα μια καλή εβδομάδα στη Σερβία για τον Κουντουράκη

 
Ακόμα μια καλή εβδομάδα στη Σερβία για τον Κουντουράκη
© tennisnews.gr
tn team Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 - 20:04

Μια ακόμα καλή εβδομάδα είχε στη Σερβία ο Γιάννης Κουντουράκης, ο οποίος πέτυχε 2 νίκες στο διεθνές ITF τουρνουά 15.000 δολαρίων της πόλης Pirot.

Ο Κουντουράκης συμμετείχε στο ταμπλό των προκριματικών της διοργάνωσης του Pirot, όπου κέρδισε δυο παίκτες, φτάνοντας κοντά στο κυρίως ταμπλό.

Συγκεκριμένα απέκλεισε τον Κοσοβάρο Mal Agushi με 7-5, 6-3 και τον Ιταλό Lorenzo Vatteroni με 6-2, 6-3.

Προκρίθηκε στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, όπου αντιμετώπισε τον Σκοπιανό Obrad Markovski. Μετά από μεγάλη μάχη και 2 σετ που ξεπέρασαν τις 2,5 ώρες σε διάρκεια, ο Κουντουράκης ηττήθηκε τελικά με 7-6 (9), 6-0 και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του.

Φυσικά, μεγάλο μέρος της πρόκρισης κρίθηκε στο 1ο σετ, στο οποίο ο Markovski ανέτρεψε το 0-4 και το 4-5, για να επικρατήσει στο συγκλονιστικό tie-break με 11-9, αφού πρώτα επέστρεψε από το 2-6 και έσβησε συνολικά 5 set points του Κουντουράκη.

Θυμίζουμε και την προηγούμενη εβδομάδα έκανε πολύ καλές εμφανίσεις ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, στο 15άρι τουρνουά του Kursumlijska Banja. Εκεί προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό από τα προκριματικά και πέτυχε και την πρώτη του νίκη σε ITF τουρνουά, για να φτάσει μέχρι τη φάση των "16".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots