Ολοκλήρωσε την καλή του προσπάθεια ο Σκορίλας

 
Ολοκλήρωσε την καλή του προσπάθεια ο Σκορίλας
© tennisnews.gr
tn team Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 - 18:19

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας ολοκλήρωσε με θετικό πρόσημο την εβδομάδα του στο Nussloch της Γερμανίας, όπου έφτασε μέχρι τη φάση των "16" στο μονό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF.

Ο Σκορίλας ηττήθηκε σήμερα από τον Βρετανό Alastair Gray, Νο.8 στο ταμπλό και Νo.492 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ - παλιότερα και Νο.237 - με 6-3, 6-3, για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Nussloch της Γερμανίας.

Ήταν ένα δύσκολο ματς για τον Αλέξανδρο, που υπέστη ένα break στο ξεκίνημα του αγώνα και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο 1ο σετ, ενώ στο 2ο σετ προηγήθηκε με 3-1, αλλά έχασε την ευκαιρία να πατήσει πάνω σ' αυτό το προβάδισμα και να παρατείνει το ματς.

Στον 1ο γύρο της δυνατής indoor διοργάνωσης, ο 23χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.753 στον κόσμο, είχε κερδίσει τον Γερμανό Lewie Lane με 6-3, 6-3.

Θα επιστρέψει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες ο Σκορίλας, ο οποίος θα είναι παρόν σε ακόμα ένα tie της Εθνικής μας ομάδας στο Davis Cup, με τη Ρουμανία, για τα πλέι οφ του World Group I, που θα γίνει στην Αθήνα και στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το άλλο Σαββατοκύριακο (3-4 Φεβρουαρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots