Στην 16άδα του Ηρακλείου ο Καλοβελώνης

 
Στην 16άδα του Ηρακλείου ο Καλοβελώνης
Στην 16άδα του Ηρακλείου ο Καλοβελώνης
tennisnews team Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 - 18:43

Με αρκετές Ελληνικές συμμετοχές στα ταμπλό των ανδρών και των γυναικών ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος του 15th Lyttos Beach του Ηρακλείου. Στην 16άδα του τουρνουά της ITF θα δώσει το παρόν μόνο ο Μάρκος Καλοβελώνης, έπειτα από καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Γεμάτο πρόγραμμα είχαμε σήμερα στο τουρνουά 15th Lyttos Beach της Κρήτης, με πολλούς Έλληνες τενίστες να δίνουν το παρόν. Ωστόσο ξεχώρισε η νίκη του Μάρκου Καλοβελώνη που του έδωσε την πρόκριση στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Καλοβελώνης μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση επιβλήθηκε με 7-6 (7), 6-1 του Peter Bothwell από την Ιρλανδία. Ο αθλητής μας θα αγωνιστεί για μια θέση στην τελική 8άδα, απέναντι στο Νο.8 του ταμπλό Aidan Mchugh.

Στο σημερινό πρόγραμμα αγωνίστηκε και ο Αλέξανδρος Σκορίλας, χάνοντας από τον Alexander Lebedev, με 6-3, 7-6 (5). Εκτός συνέχειας θα μείνει και ο Πέτρος Τσιτσιπάς, που δεν μπόρεσε να αφήσει πίσω του το εμπόδιο του Simon Antony Ivanov, γνωρίζοντας την ήττα με 6-4, 6-3.

Παρόμοια τύχη είχαν και οι Αριστοτέλης Θάνος και Στέφανος Σχινάς, που ηττήθηκαν από τον Vasil Kirkov και David Pljak (Νο.2 του ταμπλό), αντίστοιχα, με 2-0 σετ.

Στο ταμπλό των γυναικών, η Άννα Αρκαδιανού πάλεψε με την Arina Gabriela Vasilescu, σε μια μάχη σχεδόν 2,5 ωρών, ωστόσο δεν πήρε το εισιτήριο της συνέχειας, μένοντας εκτός με σκορ, 6-2, 3-6, 6-2.

Ήττα από το Νο.7 του ταμπλό Melgar Noelia Zeballos με 6-0, 6-0 γνώρισε η Δήμητρα Παύλου, ενώ δεν θα συνεχίσει ούτε η Μαρία Καλλίστρου που ηττήθηκε από την Gabriela Duca, με 6-4, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots