Ήττες για τους αθλητές μας στο Ηράκλειο

 
Ήττες για τους αθλητές μας στο Ηράκλειο
Ήττες για τους αθλητές μας στο Ηράκλειο
tennisnews team Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 - 7:30

Οι Σταμάτης Καπίρης, Στυλιανός Πούτης, Στέφανος Σχινάς, Γιάννης Σταμούλος και Γιώργος Αγιούς, συμμετείχαν στο ταμπλό των προκριματικών της 2ης εβδομάδας των τουρνουά του Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση.

Ο Καπίρης αντιμετώπισε τον κορυφαίο του ταμπλό των προκριματικών, τον Σλοβένο Tom Kocevar-Desman, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-1, 6-3. Πολύ καλός για ένα σετ ήταν ο Στέφανος Σχινάς, που δεν απέφυγε την ήττα από το Νο.2 του ταμπλό, τον Μαυροβούνιο Ljubomir Celebic, με 6-0, 6-4.

Ο Γιάννης Σταμούλος ηττήθηκε από τον Βρετανό Edward Hubner με 6-3, 6-1, ενώ ο Στυλιανός Πούτης "λύγισε" από το Νο.4 του ταμπλό, τον Ολλανδό Guy Den Heijer, με 6-1, 6-2. Τέλος, ο Γιώργος Αγιούς γνώρισε την ήττα από τον Βέλγο Diego Digraci, με 6-0, 6-0.

Σήμερα θα συνεχιστούν τα προκριματικά ταμπλό σε άνδρες και γυναίκες στο Lyttos Beach, με το τουρνουά των ανδρών να φιλοξενείται σε σκληρά γήπεδα και των γυναικών σε χωμάτινα. Την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι αγώνες για τα κύρια ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots