Εκτός προημιτελικών ο Μάρκος

 
Εκτός προημιτελικών ο Μάρκος
Εκτός προημιτελικών ο Μάρκος
tennisnews team Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 - 11:12

Ο Μάρκος Καλοβελώνης γνώρισε την ήττα στη φάση των "16" της 3ης εβδομάδας του Lyttos Beach ITF World Tour από τον Βραζιλιάνο Jordan Correia, No.4 στο ταμπλό, μένοντας εκτός συνέχειας στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου.

Ο Καλοβελώνης έδωσε μεγάλη μάχη για ένα σετ, αλλά δεν το κέρδισε και μετά απ' αυτό "λύγισε" από τον Βραζιλιάνο Correia, No.4 στο ταμπλό και Νο.535 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με 7-5, 6-0.

Δεν υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση σε μονά ή διπλά για το υπόλοιπο αυτής της εβδομάδας στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων, που φιλοξενείται στα γήπεδα του Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στα προημιτελικά του διπλού ανδρών, οι Αλέξανδρος Σκορίλας και Matvey Khomentovskiy ηττήθηκαν από τους Γερμανούς Constantin Schmitz και Kai Wehnelt, No.1 στο ταμπλό, με 6-2, 6-1.

Στα προημιτελικα'του διπλού γυναικών, η Μάρθα Ματούλα και η Ελληνοαυστραλή Helena Spiridis, γνώρισαν την ήττα επίσης από τις κορυφαίες του ταμπλό, την Τσέχα Miriam Kolodziejova και τη Σλοβάκα Chantal Skamlova, με 6-3, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots