ΕΦΟΑ: Αναβολή Διεθνών Πρωταθλημάτων Tennis Europe

 
ΕΦΟΑ: Αναβολή Διεθνών Πρωταθλημάτων Tennis Europe
ΕΦΟΑ: Αναβολή Διεθνών Πρωταθλημάτων Tennis Europe
tennisnews team Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 - 22:26

Η ελληνική ομοσπονδία αντισφαίρισης ανακοίνωσε την αναβολή και των διεθνών πρωταθλημάτων Tennis Europe που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν μέσα στις 6 επόμενες εβδομάδες.

Ανάμεσα στα τουρνουά που ακυρώθηκαν, είναι και τα τρια εναπομείναντα ITF 15.000 δολαρίων της Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς και τα δυο junior πρωταθλήματα της Tennis Europe, το Kalovelonis Spring Tournament στην Πεύκη και το Iraklio O.A.A. στο Ηράκλειο της Αθήνας. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης σε εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 1 και 2 της Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Υγείας Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΦΕΚ 726/Β/8.3.2020), καθώς και του από 10.3.2020 δελτίου τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, συνεδρίασε εκ νέου πριν από μία ώρα και σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Σε συνεργασία με την Διεθνή και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ακυρώνει όλα τα διεθνή πρωταθλήματα αρχής γενομένης από αύριο 13.3.2020 και για τις επόμενες έξι εβδομάδες

2. Σε άμεση συνεργασία με το Δ.Σ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αναβάλλει την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Tennis Europe στο Ηράκλειο στις 26 - 28 Μαρτίου μέχρι την 31.5 2020. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τη διεξαγωγή της Γενική Συνέλευση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots