Ζαννιάς: "Σύντομα λεπτομερείς ανακοινώσεις για το άνοιγμα των γηπέδων"

 
Ζαννιάς: "Σύντομα λεπτομερείς ανακοινώσεις για το άνοιγμα των γηπέδων"
Ζαννιάς: "Σύντομα λεπτομερείς ανακοινώσεις για το άνοιγμα των γηπέδων"
tennisnews team Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 - 21:55

Το tennisnews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΦΟΑ, κ. Σπύρο Ζαννιά, που μας είπε σε τι στάδιο βρισκόμαστε σχετικά με το άνοιγμα των γηπέδων και για τις λεπτομερείς διευκρινίσεις που θα γίνουν πολύ σύντομα.

Το σημερινό απόγευμα, κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προανήγγειλε το άνοιγμα των ανοιχτών γηπέδων των ατομικών αθλημάτων, συμπεριλαμβανομένου και του τένις, από τις 5 Μαΐου, εφόσον τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το tennisnews.gr με τον πρόεδρο της ΕΦΟΑ, Σπύρο Ζαννιά, μας διευκρίνησε πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα απαραίτητα πρωτόκολλα που θα ακολουθηθούν για το άνοιγμα των γηπέδων του τένις στον κόσμο.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, πρώτα θα πρέπει να εγκριθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία έχουν αποσταλεί κι έπειτα θα υπάρξει εποπτεία των διαδικασιών μαζί με τις υγειονομικές υπηρεσίες, σε επίπεδο ΕΦΟΑ.

Μας διαβεβαίωσε επίσης πως σε σύντομο χρονικό διάστημα, όταν έχει δοθεί και η έγκριση, την Κυριακή ή τη Δευτέρα, θα ανακοινώσει τις απαραίτητες αναλυτικές διευκρινήσεις σε όλο τον κόσμο του τένις.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots