Τένις ΟΑΚΑ: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για το Πανελλήνιο Juniors (pics)

 
Τένις ΟΑΚΑ: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για το Πανελλήνιο Juniors (pics)
Τένις ΟΑΚΑ: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για το Πανελλήνιο Juniors (pics)
tennisnews team Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 - 16:38

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, πραγματοποίησε αυτοψία στο Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ, όπου θα διεξαχθεί μετά από αρκετά χρόνια το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αναβάθμισης και αξιοποίησης των 16 γηπέδων τένις των εγκαταστάσεων, οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

"Αυτοψία του Υφυπουργού Αθλητισμού, ενημέρωσή του από την μισθώτρια εταιρία και διεξαγωγή εκεί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors.

Η αξιοποίηση των 16 γηπέδων τένις του Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης στο ΟΑΚΑ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για τις εντατικές εργασίες αναβάθμισης τους, οι οποίες υπολογίζεται να έχουν ολοκληρωθεί ως το τέλος του μήνα, καθώς για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια αναμένεται να διεξαχθεί εκεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό, με κλειστές προσφορές, μισθώθηκαν οι εγκαταστάσεις στην εταιρεία «Στάδιο 2020 ΑΕ» για 1+1 χρόνο, η οποία ανέλαβε την υποχρέωση να ανακατασκευάσει τα γήπεδα τένις και τους βοηθητικούς χώρους.
Ήδη, λοιπόν, προχωρούν οι επισκευές του ηλεκτροφωτισμού στα δύο μεγάλα court, το κεντρικό και το προπονητικό, καθώς και στους περιβάλλοντες χώρους. Η συνεργασία, μάλιστα, των τεχνικών συμβούλων του πλειοδότη με τις τεχνικές υπηρεσίες του ΟΑΚΑ είναι συνεχής, καθώς τέτοιου είδους και έκτασης συντήρηση δεν έχει πραγματοποιηθεί από το 2004 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα.

Θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες εργασίες για τα κιγκλιδώματα και η φροντίδα των αγωνιστικών χώρων και των κερκίδων προκειμένου στις 31 Ιουλίου όλα να είναι έτοιμα για να πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors (u12, u14, u16 σε ηλικίες αγοριών και κοριτσιών, ίσως και u10) της Ομοσπονδίας τένις."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.