Επανάληψη κλήρωσης Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors U12

 
Επανάληψη κλήρωσης Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors U12
tennisnews team Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 - 15:19

Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαρτίου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors Αγοριών και Κοριτσιών κάτω των 12 ετών, ακυρώθηκε και θα πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση.

Ο λόγος της ακύρωσης είναι γιατί κατόπιν ελέγχου που έγινε, μετά την κλήρωση, διαπιστώθηκε πως στις λίστες συμμετοχών υπήρχαν αθλητές και αθλήτριες από σωματεία τα οποία είναι εκτός Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ:

"Κατόπιν ελέγχου στις λίστες συμμετοχών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αγόρια & κορίτσια 12 ετών, διαπιστώθηκε ότι έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές/τριες από σωματεία τα οποία είναι εκτός Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Όπως είχε επισημανθεί και στην προκήρυξη των αγώνων, δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, βάσει του άρθρου 30 του Ν. 4726/2020, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, έχουν μόνο οι αθλητές/τριες των οποίων τα σωματεία έχουν λάβει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση και είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12 ΕΤΩΝ.

Από την Ε.Φ.Ο.Α"

UPDATE: Ανακοινώθηκαν οι νέες κληρώσεις στα 12άρια

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots