Ο Δημήτρης Σταματιάδης υποψήφιος πρόεδρος της ΕΦΟΑ

 
Ο Δημήτρης Σταματιάδης υποψήφιος πρόεδρος της ΕΦΟΑ
tn team Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 - 20:27

Ο επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας της ΕΦΟΑ, Δημήτρης Σταματιάδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του: 

"Αγαπητές φίλες,αγαπητοί φίλοι, με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης έχω την τιμή να σας ανακοινώσω ότι αποφάσισα να είμαι υποψήφιος για Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης,υποστηριζόμενος από την "Ομάδα Σταθερότητας και Ανάπτυξης".

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες και όλους που αγαπούν το άθλημά μας και δεν επιθυμούν την κομματικοποίησή του.

Ας αποτελέσουν οι επερχόμενες αρχαιρεσίες την ευκαιρία σε όλους εμάς που υπηρετούμε το τένις να αποδείξουμε ότι δίκαια χαρακτηρίζεται ως το κατεξοχήν άθλημα του "ευ αγωνίζεσθαι".

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΑΘΛΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Με ιδιαίτερη τιμή αλλά και χαρά αποδέχθηκα την πρόταση της «Ομάδας Σταθερότητας & Ανάπτυξης του Τένις» να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. στις εκλογές, που θα διενεργηθούν την 27η.03.2021.

Δεν θα μιλήσω για μένα γιατί με γνωρίζει καλά η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις, έχοντας ξεκινήσει από Αθλητής, Πρόεδρος Σωματείου και Γενικός Γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Α.

Θέλω όμως να δηλώσω ότι, σε συνεργασία με όλες και όλους που θα εκλεγούν στα Όργανα Διοίκησης, ήτοι το Διοικητικό Συμβούλιο, τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων, την Εξελεγκτική Επιτροπή, την Εθνική Επιτροπή Διοίκησης, την Δικαστική Επιτροπή, την Ιατρική Επιτροπή και όλες τις Διοικήσεις των Σωματείων-Μελών, θα εργαστώ μαζί με τους εργαζόμενους στην Ομοσπονδία, για την συνέχιση της διάδοσης του Αθλήματος, τη στήριξη της Περιφέρειας, των Σωματείων των Μητροπολιτικών Κέντρων, των Αθλητών/τριών μας και των Οικογενειών τους και την συνεχιζόμενη επιμόρφωση των Προπονητών και των Τεχνικών μας.

Η «Ομάδα Σταθερότητας & Ανάπτυξης του Τένις» έχει την εμπειρία να εγγυηθεί τη συνέχεια του μεγάλου έργου που έχει παράξει και να συνεχίσει τις άριστες σχέσεις της Ομοσπονδίας μας, με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Διεθνή Κοινότητα του Αθλήματος.

 

Δημήτρης Σταματιάδης
Υποψήφιος Πρόεδρος Ε.Φ.Ο.Α.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.