Η IMG και το ΤΑΤΟΪ Club ανακοινώνουν το «IMG FUTURE STARS» για τη νέα γενιά αθλητών του τένις

 
Η IMG και το ΤΑΤΟΪ Club ανακοινώνουν το «IMG FUTURE STARS» για τη νέα γενιά αθλητών του τένις
tn team Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 - 16:02

Η IMG Tennis, η κορυφαία εταιρία εκπροσώπησης και προώθησης των διασημότερων αθλητών του τένις παγκοσμίως και το TATOΪ Club, ένα από τα πιο διακεκριμένα ιδιωτικά Club Μελών στην Ευρώπη, ανακοινώνουν το «IMG Future Stars Invitational Tournament», στις εγκαταστάσεις του TATOΪ Club (25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ- 1 ΜΑΪΟΥ 2022).

Πρόκειται για ένα τουρνουά διάρκειας μιας εβδομάδος που θα διοργανώνεται σε ετήσια βάση και αφορά στη νέα γενιά ταλέντων του παγκόσμιου τένις, τους προπονητές και τις οικογένειές τους που θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να συγκεντρωθούν κάτω από ιδανικές συνθήκες διεξαγωγής αγώνων τένις μεταξύ των αρίστων της γενιάς αυτής από όλον τον κόσμο. Η εναρκτήρια διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το 2022 και θα διεξαχθεί στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις του TATOΪ Club στην Αθήνα την εβδομάδα 25 Απριλίου μέχρι την 1η Μαΐου.

Η διοργάνωση του πρώτου στην ιστορία IMG Future Stars Invitational Tournament, θα περιλαμβάνει αγώνες 48 παικτών, ανάμεσα στα καλύτερα 24 αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 ετών από όλον τον κόσμο, καθώς και ένα ξεχωριστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα ακολουθεί τους αγώνες της κάθε ημέρας.  

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, η συμμετοχή στα οποία θα είναι υποχρεωτική, θα απευθύνονται στα παιδιά, τους προπονητές και τους γονείς και θα περιλαμβάνουν:

  • Παρουσιάσεις και συζητήσεις με κορυφαία στελέχη των WTA, ATP, Nike, IMG κ.α, με σκοπό την εκπαίδευση των οικογενειών σχετικά με τη ζωή ενός επαγγελματία αθλητή τένις.
  • Ομιλίες από ειδικούς στον χώρο της διατροφής και της ευεξίας, που θα βοηθήσουν τους αθλητές να κατανοήσουν τις ανάγκες  του σώματός τους σε τροφή και αποκατάσταση.
  • Ποικίλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, με αποκορύφωμα την παρακολούθηση ενός αγώνα μεταξύ δύο κορυφαίων αθλητών στον κόσμο.

Ο επίσημος φορέας αναμετάδοσης, το Tennis Channel, θα προβάλλει τους αγώνες σε διεθνές επίπεδο μέσω της υπηρεσίας streaming του Tennis Channel International, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που ένα πρωτάθλημα παικτών κάτω των 12 ετών θα προβληθεί σε ευρεία παγκόσμια κλίμακα. Η Nike θα είναι ο επίσημος συνεργάτης ένδυσης, που θα προμηθεύσει τον αθλητικό ρουχισμό στους παίκτες και θα συμμετάσχει στα προγράμματα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

O Max Eisenbud, SVP, IMG Tennis, τμήμα του WME Sports, δήλωσε σχετικά: «Θεωρήσαμε ότι είχε μεγάλη σημασία να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον για την επόμενη γενιά επαγγελματιών αθλητών τένις που θα υποστηρίζει τη φυσική και ψυχική τους υγεία, και παράλληλα να τους διδάξουμε πώς μπορούν να εξελιχθούν με επιτυχία σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η IMG έχει αφοσιωθεί στην παροχή των ιδανικών εφοδίων που χρειάζονται οι νέοι αθλητές για να επικρατούν εντός και εκτός γηπέδου και είμαστε ευγνώμονες για την απίστευτη υποστήριξη που λαμβάνουμε από τους συνεργάτες μας, το TATOΪ Club, το Tennis Channel και τη Nike.

Νεαροί αθλητές από όλον τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την αίτηση και ένα video τους φιλοδοξώντας να είναι ανάμεσα στους τυχερούς που θα λάβουν την  πρόσκληση συμμετοχής σε αυτήν την σπουδαία διοργάνωση που θα αναδείξει την επόμενη γενιά κορυφαίων επαγγελματιών αθλητών τένις. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2021. Δύο θέσεις έχουν εξασφαλιστεί για τον καλύτερο αθλητή και την καλύτερη αθλήτρια από την Ελλάδα.  

Οι παροχές στον κάθε παίκτη θα περιλαμβάνουν: δύο δωμάτια ξενοδοχείου, γεύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής του, έως και 2 επιπλέον διαπιστευτήρια για γονείς/κηδεμόνες/προπονητές και πρόσβαση σε πλήρως εξοπλισμένους χώρους εξάσκησης και αποκατάστασης. Παράλληλα, θα έχει τη χαρά να απολαύσει γευστικές προτάσεις και στιγμές διασκέδασης στο πάρκο ψυχαγωγίας το οποίο θα στηθεί στους υπαίθριους χώρους του TATOΪ Club για τους παίκτες και τους προσκεκλημένους τους, αλλά και για τους 2000 θεατές που αναμένονται καθημερινά. Οι νικητές (αγοριών και κοριτσιών) του τουρνουά θα προσκληθούν στο διεθνώς αναγνωρισμένο πρωτάθλημα Eddie Herr International Junior Championship (κάτω των 14 ετών) που πραγματοποιείται στην Ακαδημία IMG, στο Bradenton της Florida.

https://imgfuturestars.com/

Σχετικά με την IMG
Η IMG κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον χώρο του αθλητισμού, των εκδηλώσεων, της μόδας και των μέσων ενημέρωσης. Η εταιρία προωθεί και υποστηρίζει μερικούς από τους διασημότερους αθλητές και  εκπροσώπους της μόδας ενώ κάθε χρόνο διοργανώνει εκατοντάδες εκδηλώσεις μεγάλης προβολής και αποτελεί έναν κορυφαίο ανεξάρτητο παραγωγό και διανομέα αθλητικών και ψυχαγωγικών παραγωγών. Η IMG ειδικεύεται επίσης στο licensing, την αθλητική εκπαίδευση και τη δημιουργία αθλητικών διοργανώσεων. Η IMG είναι θυγατρική της Endeavour (NYSE:EDR), μιας παγκόσμιας εταιρίας στον κόσμο της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού.     

Σχετικά με το TATOΪ Club
To ΤΑΤΟΪ Club είναι ένα ιδιωτικό wellness Club Μελών. Στους σκοπούς του Club συμπεριλαμβάνεται και η φιλοξενία σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων αλλά και η φιλοξενία και υποστήριξη κορυφαίων αθλητών κατά την περίοδο της προετοιμασίας τους για συμμετοχή σε σημαντικούς αγώνες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots