IMG Future Stars: Μπήκε στα νοκ-άουτ ο Παγώνης, εκτός Βολονάκη και Μπικής

 
IMG Future Stars: Μπήκε στα νοκ-άουτ ο Παγώνης, εκτός Βολονάκη και Μπικής
tennisnews team Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 - 17:05

Ο Ράφα Παγώνης επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε τον Jaime Alcaraz, τον μικρό αδερφό του Carlos Alcaraz, για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους "8" καλύτερους του IMG Future Stars στο ΤΑΤΟΪ Club. "Λύγισε" έπειτα από μάχη η Κωνσταντίνα Βολονάκη, εκτός συνέχειας έμεινε και ο Νικόλας Μπικής.

Αφού έχασε το 1ο σετ, ο Ράφα Παγώνης βρήκε ρυθμό και κυριάρχησε στο γήπεδο, για να επικρατήσει του Jaime Alcaraz Garfia με 4-6, 6-0, 6-0 και να πάρει την 1η θέση στο Group 6 του IMG Future Stars και την πρόκριση για την καλύτερη 8άδα και τα νοκ άουτ.

Ο Ράφα, ο οποίος είχε κερδίσει τον Kyle Wan την Τρίτη με 6-0, 6-2, επέστρεψε πολύ δυναμικά στο τερέν μετά το χαμένο 1ο σετ σήμερα, κέρδισε 12 games στη σειρά και κέρδισε τον μικρό αδερφό του No.2 της παγκόσμιας κατάταξης, Carlos Alcaraz.

Τη 2η θέση πήρε στον όμιλό της, επίσης Group 6, στα κορίτσια, η Κωνσταντίνα Βολονάκη, που έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια και σήμερα, αλλά στο τέλος "λύγισε" από την Polina Orlova, με 6-7, 6-1, 6-3.

Η Βολονάκη είχε κερδίσει στο πρώτο της παιχνίδι την Τρίτη την Isabel Maria Bouza Padilla με 4-6, 6-3, 6-3 και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στo round robin με απολογισμό μιας νίκης και μιας ήττας.

Στο μεγάλο τουρνουά στα 12άρια που φιλοξενείται στο ΤΑΤΟΪ Club συμμετείχε και ο Νικόλας Μπικής, που πήρε την 3η θέση στο Group 3, κάνοντας πάντως καλούς αγώνες και αποκομίζοντας μια σημαντική εμπειρία από τη συμμετοχή του στο event.

Ο Νικόλας είχε ηττηθεί την Τρίτη στο πρώτο του παιχνίδι από τον Max Lorincik με 6-4, 6-4, ενώ πολύ κοντά ήταν και την Τετάρτη, στο δεύτερο παιχνίδι του, όπου όμως δεν απέφυγε την ήττα από τον Thomas Grevoul με 7-6, 6-3.

Αύριο θα ξεκινήσουν τα νοκ άουτ του IMG Future Stars, με την προημιτελική φάση σε αγόρια και κορίτσια. O Παγώνης θα αντιμετωπίσει τον Grevoul από τη Γαλλία.

Θυμίζουμε πως υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τους ημιτελικούς και τους τελικούς, με το εισιτήριο να ανέρχεται στα 10 ευρώ για την κάθε μέρα, ενώ οι τελικοί θα μεταδοθούν ζωντανά, από την COSMOTE TV.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots